۱۴۰۰/۰۵/۰۶
برگزاری میز خدمت در نماز جمعه این هفته شهرقدس
در راستای تداوم ارتباط چهره به چهره مسئولین سازمان‌ها و ادارات شهرستان قدس با شهروندان و تسریع در روند حل مشکلات آنها، میز خدمت و پاسخگویی با حضور مسئولان شهرستان از جمله مسئولان مدیریت شهری در نماز جمعه این هفته در محل مصلی شهرقدس برگزار می‌شود.

به گزارش اداره ارتباطات و امور بین‌الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، در راستای تداوم ارتباط چهره به چهره مسئولین ادارات شهرستان قدس با شهروندان و تسریع در روند حل مشکلات آنها میز خدمت و پاسخگویی در مصلی شهرقدس، در نماز جمعه این هفته با حضور مسئولین سازمان‌ها و ادارات شهرستان برگزار می‌شود.

بنا بر این گزارش، در این میز خدمت مسئولین مدیریت شهری و دیگر ادارات خدمات‌رسان، به منظور تقویت ارتباط مستقیم با شهروندان و تسریع در روند رفع مشکلات آنها در محل مصلی شهرقدس حضور یافته و با ملاقات‌ چهره به چهره با شهروندان و ارائه رهنمودهای لازم، دستورات مقتضی را در چارچوب قوانين، صادر خواهند نمود.