جمعه, 26 شهريور 1400
     ۱۴۰۰/۰۵/۰۵
رئیس سازمان آتش نشاني و خدمات ایمنی شهرداری قدس خبر داد:
امدادرسانی به حادثه‌دیدگان ۳ تصادف خودرویی
محسن همیانی، رئیس سازمان آتش نشاني و خدمات ایمنی شهرداری قدس از انجام ۳ عملیات امداد و نجات در جریان ۳ مورد تصادف خودرویی در کمربندی چیتگر (جاده اندیشه)، توسط پرسنل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری قدس در ۲ روز اخیر خبر داد.

به گزارش اداره ارتباطات و امور بین‌الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، محسن همیانی در تشریح این عملیات‌ها گفت: متأسفانه در ۲ روز اخیر شاهد ۳ مورد تصادف خودرویی در کمربندی چیتگر (جاده اندیشه) بودیم که مصدومانی به همراه داشت.

وی افزود: در تمامی این حوادث، نیروهای سازمان آتش‌نشانی پس از مخابره حادثه با مرکز پیام سازمان، به سرعت به محل حادثه اعزام شده و نسبت به امدادرسانی به حادثه‌دیدگان و ایمن‌سازی محل حادثه اقدام نمودند.

همیانی عنوان کرد: در حوادث فوق سرنشینان مصدوم توسط پرسنل آتش‌نشاني از خودرو خارج و تحویل عوامل اورژانس شدند و محل حادثه ایمن‌سازی شد.

5.7.2.0
    V5.7.2.0