پنج‌شنبه, 9 فروردين 1403
     ۱۳۹۹/۰۵/۱۲
ترمیم و مرمت كفپوش قسمت نشست كرده رفیوژ میانی بلوار امام حسین(ع) شهرقدس
با توجه به نشست کفپوش قسمتی از رفیوژ میانی بلوار امام حسین(ع) شهرقدس به دلیل قصور پیمانکار این پروژه، با نظر ناظرین معاونت امور زیربنایی و ترافیک شهرداری قدس پیمانکار مربوطه متعهد به اصلاح و ترمیم قسمت مربوطه شد.

به گزارش اداره ارتباطات و امور بین‌الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، با توجه به ضوابط و دستورالعمل‌های مربوطه عمرانی تا زمان تحویل قطعی پروژه‌های عمرانی و زیربنایی پیمانکاران مربوطه متعهد به اجرای کامل و رفع تمامی مشکلات و نواقص است.

با توجه به درج خبری مبنی بر فرونشست قسمتی از کفپوش رفیوژ میانی بلوار امام حسین(ع) طبق بررسی ناظرین معاونت امور زیربنایی و ترافیک شهرداری قدس مشخص گردید که به دلیل قصور پیمانکار در قسمتی از اجرای پروژه کفپوش این محور، طبق ضوابط پیمانکار مربوطه متعهد به اصلاح و ترمیم آن با رعایت تمامی دستورالعمل‌های فنی و اجرایی شد.

به اطلاع شهروندان محترم قدس می‌رساند که شهرداری قدس در اجرای دقیق و تخصصی پروژه‌های عمرانی و زیربنایی دقت و حساسیت بالایی دارد و ناظرین و مهندسین معاونت امور زیربنایی و ترافیک نیز به صورت روزانه بر اجرای این موارد نظارت می‌کنند.

اداره ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس