پنج‌شنبه, 9 فروردين 1403
     ۱۳۹۹/۰۵/۰۹
مدیر منطقه ۱ شهرداری قدس:
تداوم اجرای عملیات آسفالت معابر و محلات منطقه ۱ شهرقدس
اسدی مدیر منطقه ۱ شهرداری قدس با اشاره به تداوم اجرای عملیات‌های زیربنایی طرح جامع ساماندهی معابر شهری در سطح منطقه ۱ شهرقدس، از انجام عملیات آسفالت و لکه گیری آسفالت در معابر و محلات مختلف منطقه ۱ شهرقدس خبر داد.

به گزارش اداره ارتباطات و امور بین‌الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، محمدرضا اسدی مدیر منطقه ۱ شهرداری قدس اظهار داشت: موضوع ساماندهی معابر شهرقدس به ویژه در سطح منطقه ۱ با انجام اقداماتی همچون عملیات آسفالت، لکه گیری و روکش آسفالت، جدولگذاری و پیاده روسازی جز مهم‌ترین سرفصل‌های عمرانی و زیربنایی شهرداری قدس قرار دارد.

وی افزود: در راستای طرح جامع ساماندهی معابر شهری قدس طی روزهای اخیر عملیات آسفالت و لکه گیری آسفالت در بلوار مصلی، بلوار ۲۰ متری ولیعصر(عج)، بلوار شهید مفتح جنوبی، خیابان نفت، کوچه شهید اسماعیلی، کوچه گل نرگس، گل بنفشه، کوچه شهید رشتیانی، کوچه کیوان، کوچه نوروزی، کوچه شهید صدوقی و سایر معابر اجرایی شده است.

مدیر منطقه ۱ شهرداری قدس بیان داشت: با توجه به تاکیدات شهردار محترم و نیاز موجود عملیات‌های زیربنایی در جهت ساماندهی معابر، تسهیل در فرآیند تردد وسایل نقلیه و کسب رضایت نسبی شهروندان در سال ۹۹ با جدیت ادامه خواهد داشت.

اداره ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس