پنج‌شنبه, 9 فروردين 1403
     ۱۳۹۸/۱۱/۰۷
شهردار قدس:
۳۰ هزار متر رنگ‌آمیزی جداول و ۱۰ هزار متر مربع رنگ‌آمیزی دیواری در ۹ ماهه نخست سال ۹۸ در سطح شهرقدس
مهندس مختاری شهردار قدس گفت: در ۹ ماهه نخست سال جاری ۳۰ هزار متر رنگ‌آمیزی جداول و ۱۰ هزار متر مربع رنگ‌آمیزی دیواری معابر سطح شهرقدس توسط شهرداری قدس صورت پذیرفت.

شهردار قدس:

مهندس مختاری شهردار قدس ضمن اشاره به اهمیت ویژه ساماندهی سیما و منظر شهری در راستای رفع اغتشاشات بصری و تزریق روحیه شادابی و نشاط، گفت: در ۹ ماهه نخست سال جاری ۳۰ هزار متر رنگ‌آمیزی جداول و ۱۰ هزار متر مربع رنگ‌آمیزی دیواری معابر سطح شهرقدس توسط شهرداری قدس صورت پذیرفت.

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین‌الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، مهندس مسعود مختاری شهردار قدس با اشاره به عملکرد اداره سیما و منظر شهری شهرداری قدس در حوزه رنگ‌آمیزی دیوارها و معابر سطح شهر در ۹ ماهه نخست سال جاری اظهار داشت: امروزه توجه به ساماندهی سیما و منظر شهری و جلوه‌های بصری آن به عنوان یکی از اولویت‌های اداره سیما و منظر شهری در راستای جلب رضایت شهروندان محسوب می‌شود.

وی افزود: در راستای ساماندهی و رفع اغتشاش‌های بصری در سیمای شهری، تزریق روح شادابی و نشاط اجتماعی، تلطیف بصری و جمع‌آوری تبلیغات غیرمجاز عملیات رنگ‌آمیزی دیوارهای فرسوده، اجرای نقاشی دیواری و جداول در سطح شهر توسط شهرداری قدس در حال انجام است.

شهردار قدس بیان داشت: از ابتدای سال ۹۸ و در راستای جلب رضایت عمومی شهروندان رنگ‌آمیزی دیوارهای معابر عمومی و محلات، تیرهای برق، جداول و دیوارهای مدارس به تفکیک ۳۰ هزار متر رنگ‌آمیزی جداول و حدود ۱۰ هزار متر مربع رنگ‌آمیزی دیواری در نقاط مختلف شهرقدس انجام شد.

مهندس مختاری گفت: از جمله اقدامات انجام شده در حوزه رنگ‌آمیزی دیواری می‌توان به رنگ آمیزی دیوارهای طرح جهادی محله اسلامی سرخ‌خصار، بلوار مرزبانان، خیابان شهید نوروزی، ورودی بازار امام رضا(ع)، دیوارهای مدرسه ایثار، خیابان شهید مرتضوی، خیابان طالقانی سرخ‌حصار، بلوار شهید ابریمن، ۸ متری شورا، مسجد قمر بنی‌هاشم(ع)، کوچه ۱۵ خرداد و کوچه شهید غیاثوند اشاره کرد.

وی ادامه داد: در حوزه رنگ‌آمیزی جداول، جدوال معابر بلوار‌های مختلف شهرقدس همچون هاشمی رفسنجانی، امامزاده، بلوار جمهوری، خیابان چمن، ۴۵ متری کلهر، بلوار شهید حاج قاسم اصغری، بلوار شهید سلیمانی، بلوار امام خمینی(ره)، شهید ابریمن و عمارت پاکسازی و رنگ‌آمیزی شد.

شهردار قدس تصریح کرد: علی‌رغم اقدامات مذکور، زیباسازی منظر شهری جز با مشارکت شهروندان محقق نخواهد شد و با همیاری یکدیگر می‌توانیم شهرقدس را به شهری زیبا تبدیل کنیم.