۱۳۹۸/۰۶/۲۴
مدیر منطقه ۱ شهرداری قدس:
اجرای عملیات آسفالت خیابان موحد
اسدی مدیر منطقه ۱ شهرداری قدس از اجرای عملیات آسفالت خیابان موحد به طول ۴۰۰ متر با استفاده از ۴۴ تن آسفالت خبر داد.

مدیر منطقه ۱ شهرداری قدس:
اجرای عملیات آسفالت خیابان
موحد

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین‌الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، محمدرضا اسدی مدیر منطقه ۱ شهرداری قدس بیان داشت: یکی از موضوعات مهم در حوزه وظایف عمرانی شهرداری، بحث بهبود وضعیت عبور و مرور شهری و ساماندهی معابر در قالب اقداماتی چون آسفالت ریزی، پیاده روسازی و جدولگذاری است که به همین منظور بودجه قابل توجهی به این مسأله اختصاص یافته تا با اقدامات اجرایی در سطح شهر و بهبود وضعیت تردد، رضایتمندی شهروندان را جلب کنیم.

وی افزود: در همین راستا عملیات اجرایی آسفالت خیابان موحد به طول ۴۰۰ متر با استفاده از ۴۴ تن آسفالت انجام پذیرفت.

اسدی در پایان گفت: انجام پروژه‌ها و اقدامات عمرانی همسو با نیاز شهر و شهروندان و طبق زمان بندی دقیق و اولویت بندی و با رعایت بعد کمی و کیفی اقدامات، در سطح منطقه ۱ شهرداری قدس تداوم خواهد یافت.

مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس