۱۳۹۸/۰۶/۲۴
در جلسه هماهنگی بازگشایی مدارس مطرح شد:
اقدامات متعدد شهرداری قدس برای پیچیدن بوی ماه مهر در شهر
حمید کاظمی صیاد معاون خدمات شهری شهرداری قدس در جلسه هماهنگی بازگشایی مدارس به تشریح اقدامات متعدد این شهرداری برای استقبال از ماه مهر و بازگشایی مدارس پرداخت.

در جلسه هماهنگی بازگشایی مدارس مطرح شد:
اقدامات متعدد شهرداری قدس برای پیچیدن بوی ماه مهر در شهر

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، حمید کاظمی صیاد در جلسه هماهنگی بازگشایی مدارس و استقبال از ماه مهر با اشاره به اقدامات صورت گرفته در آستانه بازگشایی مدارس توسط شهرداری اظهار داشت: از روزهای گذشته برخی اقدامات مرتبط با استقبال از ماه مهر اجرایی شده است ولی عمده اقدامات باید در روزهای پایانی شهریور ماه صورت گیرد که امسال نیز به دلیل همزمانی دهه نخست ماه محرم با روزهای پایانی شهریور، برگزاری جلسه هماهنگی بازگشایی مدارس برای بعد از این دهه پیش بینی شد.

معاون خدمات شهری شهرداری قدس، با اشاره به اینکه خدماتی که مجموعه شهرداری در استقبال از ماه مهر ارائه می دهد، ابعاد متعددی را شامل می شود، گفت: بخشی از خدمات مربوط به رنگ آمیزی دیوارهای بیرونی مدارس میباشد که در این اقدامات سعی شده است با پاکسازی تبلیغات محیطی، نازیبایی های بصری، نقشهای قدیمی دیوارها و ایجاد مناظر چشم نواز با استفاده از رنگ‌ها و طرح‌های شاد، روحیه شادکامی و نشاط را در آغاز سال تحصیلی در دانش آموزان تقویت کنیم.

وی با تأکید بر اینکه وظایف شهرداری در استقبال از مهر معطوف به ساماندهی محیط بیرونی مدارس می باشد نه محوطه داخلی مدارس، ادامه داد: اوج اقدامات و فعالیت های شهرداری در روزهای پایانی شهریور صورت میگیرد که در این خصوص اقدامات متعددی چون پاکسازی و رفت وروب و شستشوی ورودی مدارس و معابر منتهی به مدارس با دستگاه واترجت، ایمن سازی معابر منتهی به مدارس و تردد دانش آموزان با خط کشی معابر و نصب علائم هشدار دهنده و بازسازی و تعمیر پل های ورودی مدارس، لکه گیری و بهسازی آسفالت معابر، شستشوی مخازن زباله و جمع‌آوری نخاله‌های اطراف مدارس از جمله این اقدامات می باشد.

کاظمی صیاد ادامه داد: همچنین رفع سد معبر وانت بارها در اطراف مدارس و مسیرهای اصلی تردد به منظور عدم ایجاد و یا کاهش جریان ترافیک در ورودی و خروجی مدارس، انجام هماهنگی و اتخاذ تصمیماتی به منظور ساماندهی و نظارت بر سرویس های ایاب و ذهاب دانش آموزان، فضاسازی بصری و محیطی میادین و مسیرهای اصلی شهر و مقابل مدارس برای استقبال از ماه مهر، نصب پوسترها و مطالب مرتبط با بازگشایی مدارس و تبریک فرارسیدن آغاز سال تحصیلی جدید در ایستگاه های اتوبوس و داخل اتوبوس های شهری، ساماندهی ایستگاه های تاکسی و اتوبوس به ویژه ایستگاه دانشگاه آزاد و غیره نیز از دیگر اقدامات اجرایی شهرداری برای استقبال از ماه مهر است.

معاون خدمات شهری شهرداری قدس، با بیان اینکه نیروهای سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی نیز باید در روز اول مهر با آمادگی کامل جهت جلوگیری از بروز حوادث احتمالی در چندین نقطه از سطح شهر مستقر شوند تا در صورت نیاز اقدامات مربوطه را عملیاتی نمایند، افزود: امسال نیز مطابق سالهای گذشته مراسم استقبال از ماه مهر و نواختن زنگ مهر به صورت نمادین با حضور مسئولین شهری در یکی از مدارس سطح شهر برگزار می گردد، که در همین راستا می توان با هماهنگی اداره آموزش و پرورش و با حضور مدیران عامل سازمانها و مناطق شهرداری این مراسم را در مدارس بیشتری برگزار کرد.

وی در خاتمه با بیان اینکه با اجرای این اقدامات تلاش میکنیم امسال متفاوت تر از سالهای قبل به استقبال ماه مهر برویم، ابراز امیدواری کرد و افزود: امیدواریم مجموع این اقدامات در آستانه بازگشایی مدارس و آغاز سال تحصیلی جدید به این مهم منجر گردد که دانش آموزان با انگیزه و آرامش مضاعفی در مدارس حضور یابند.