پنج‌شنبه, 9 فروردين 1403
     ۱۳۹۸/۰۴/۲۹
مسعود مختاری، شهردار قدس:
عملیات تعریض و اجرای جدولگذاری ۳۰۰ متری در بلوار آزادی شهر قدس
مهندس مختاری شهردار قدس با اشاره به تعریض ۳۰۰ متری در بلوار آزادی بالاتر از میدان مصلی، از جابه‌جایی تاسیسات و اجرای عملیات جدولگذاری در این منطقه خبر داد.

مسعود مختاری، شهردار قدس:
عملیات تعریض و اجرای  جدولگذاری ۳۰۰ متری در بلوار آزادی شهر قدس

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین‌الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، مهندس مسعود مختاری شهردار قدس با اشاره به انجام عملیات تعریض در میدان مصلی بلوار آزادی اظهار داشت: شهرقدس به واسطه توسعه غیراصولی در طول سالیان گذشته، دارای معابری عمدتا کم عرض است که در برخی نقاط وجود ملک یا املاک معارض، معابر غیراستانداری را شکل داده است.

وی افزود: در همین راستا یکی از اولویت‌های اصلی شهرداری برای توسعه شهرقدس، تعیین تکلیف املاک معارض جهت تعریض معابر است.

شهردار قدس خاطر نشان کرد: در سال ۹۷، حدود ۲۰۰ میلیارد ریال جهت انجام بیش از ۱۰۰ توافق انجام شد که موجب تعریض معابر و بازگشایی قفل‌های ترافیکی معابر و محلات شد.

وی در ادامه بیان داشت: در مدت اخیر با انجام توافقاتی در خیابان آزادی بالاتر از میدان مصلی ۳۰۰ متر تعریض املاک و عقب نشینی در دو طرف خیابان صورت گرفت.

مهندس مختاری در پایان گفت: در حال حاضر نیز جابه‌جایی تاسیسات و کابل‌های مخابرات و همچنین عملیات تعبیه و اجرای جدول در این خیابان در حال انجام است.