شنبه, 6 مرداد 1403
     ۱۴۰۲/۰۹/۱۲
پایان عملیات روكش آسفالت بلوار شهدای هسته‌ای
طرح ساماندهی معابر شهرک فرزان که از سه ماه گذشته توسط شهرداری قدس اجرایی شده، اکنون به نقطه مطلوبی رسیده و عملیات روکش آسفالت بلوار شهدای هسته‌ای به عنوان اصلی‌ترین محور ارتباطی این شهرک نیز اجرایی شده است.

به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی و شهرداری قدس؛ با توجه به اتمام حفاری‌های انشعابات ساختمانی در اکثر معابر شهرک فرزان، در سال جاری ساماندهی کوچه‌ها و خیابان‌های این منطقه در دستور کار شهرداری قرار گرفت و عملیات جدولگذاری، زیرسازی و آسفالت در بسیاری از کوچه‌های خاکی این شهرک اجرایی شد.

در ادامه این اقدامات، عملیات تراش آسفالت فرسوده و روکش آسفالت بلوار شهدای هسته‌ای نیز با مساحت ۱۱۲۰۰ مترمربع و با استفاده از ۱۸۸۰ تن آسفالت توسط معاونت امور زیربنایی و ترافیک شهرداری انجام شد.

ساماندهی معابر و رسیدگی به آسفالت در مناطق مختلف شهر قدس در راستای دسترسی بهتر و سهولت در تردد شهروندان از اهداف مهم شهرداری در حوزه خدمات‌رسانی عمرانی به شهروندان است.

گفتنی است، در هشت ماهه اول سال جاری عملیات لکه‌گیری و روکش آسفالت در مساحت بیش از ۲۲۰ هزار مترمربع توسط شهرداری قدس اجرایی شده است.

6.1.15.0
    V6.1.15.0