شنبه, 6 مرداد 1403
     ۱۴۰۲/۰۹/۱۱
تنها حمام تاریخی شهر رونق دوباره می‌گیرد
بازدید میدانی رئیس و دبیر شورای اسلامی شهرقدس از حمام تاریخی سرجوب
سعید ششگل‌نژاد رئیس شورای اسلامی شهر به همراه سعید پالیز رئیس اداره میراث فرهنگی و گردشگری شهرستان و سیدمحمد یحیی‌زاده دبیر شورای اسلامی از حمام تاریخی سرجوب بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی و شهرداری قدس؛ پس از حضور چندی پیش رئیس اداره میراث فرهنگی شهرستان در پارلمان شهری و مباحثی که در خصوص ساماندهی اماکن تاریخی شهرستان مطرح شد، نمایندگان مردم شنبه ۱۱ آذرماه در تنها حمام تاریخی شهر حضور یافتند تا از نزدیک در جریان وضعیت این بنای تاریخی قرار بگیرند.

رئیس و دبیر شورای اسلامی شهر قدس پس از بازدید از بخش‌های مختلف حمام تاریخی سرجوب راهکارهای لازم را جهت رفع نواقص و مشکلات موجود ارائه نمودند.

همچنین مقرر شد جهت رونق حوزه گردشگری شهرستان برنامه‌ریزی‌های لازم جهت برپایی نمایشگاه و فروشگاه صنایع دستی در این مکان تاریخی انجام گردد.

6.1.15.0
    V6.1.15.0