پنج‌شنبه, 9 فروردين 1403
     ۱۴۰۲/۰۲/۳۱
مهندس شهلی، شهردار قدس:
تعریض برخی معابر در مرحله تخریب است/ پاركینگ طبقاتی خیابان امام سجاد در سال‌جاری احداث خواهد شد
مهندس سعید شهلی شهردار قدس در جلسه رسمی شورای اسلامی شهر خبر داد: تعریض برخی معابر در مرحله تخریب است، همچنین پارکینگ طبقاتی خیابان امام سجاد (ع) در سال جاری حتما احداث خواهد شد.

به گزارش اداره ارتباطات و امور بین‌الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، وی اظهار کرد: برای بهبود وضعیت ترافیکی شهر ما نیاز به یک مشاور ترافیک داریم که البته تا زمانی که این مهم صورت گیرد روش‌های مقطعی را اجرا خواهیم کرد. وی افزود: در حوزه تعریض در برخی موارد حکم دادستان هم صادر شده و بزودی تخریب صورت می‌گیرد و بقیه موارد نیز در حال پیگیری هستند. مهندس شهلی عنوان کرد: بودجه مورد نیاز برای احداث پارکینگ طبقاتی خیابان امام سجاد (ع) در بودجه سال ۱۴۰۲ شهرداری پیش‌بینی شده و حتما امسال احداث این پروژه انجام خواهد شد. وی با اشاره به تعامل بسیار خوب اداره برق با شهرداری، ضمن تشکر از رئیس اداره برق گفت: سال گذشته هزار لامپ به اداره برق تحویل دادیم و با توجه به عملکرد خوب آنها، امسال نیز هزار لامپ به این اداره خواهیم داد تا مناطقی که معابر خاموش دارند بزودی روشن شوند.