يکشنبه, 10 مهر 1401
     ۱۴۰۱/۰۵/۱۸
نظافت و پاكسازی سطح شهرقدس پس از پایان یافتن مراسمات عزاداری دهه اول ماه محرم
جمال عزیزی، معاون خدمات شهری شهرداری قدس از پاکسازی، رفت و روب و نظافت سطح شهر پس از پایان مراسمات دهه اول ماه محرم خبر داد.

به گزارش اداره ارتباطات و امور بین‌الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، وی با اشاره به برگزاری مراسمات عزاداری و همچنین برپایی ایستگاه‌های صلواتی و پخش نذورات در نقاط مختلف شهر، گفت: نیروهای حوزه خدمات شهری در این ایام به صورت آماده‌باش در نواحی مناطق سه‌گانه شهر مستقر بوده و به عزاداران حسینی خدمات‌رسانی کردند.

معاون خدمات شهری شهرداری قدس افزود: با پایان مراسمات دهه اول محرم به‌ویژه مراسم ایام تاسوعا و عاشورا، نیاز بود تا سطح شهر به خوبی نظافت شود که اين مهم با اقدامات به‌موقع حوزه معاونت خدمات شهر‌ شهرداری صورت پذيرفت.

عزیزی خاطرنشان کرد: در دهه دوم ماه محرم و همچنین ماه صفر نیز همچنان مراسمات عزاداری متعددی در نقاط مختلف سطح شهر برگزار می‌شود که حوزه خدمات شهری شهرداری قدس با تمام توان آماده خدمات‌رسانی خواهد بود.

5.7.2.0
    V5.7.2.0