شنبه, 22 مرداد 1401
     ۱۴۰۱/۰۴/۱۱
معاون خدمات شهری شهرداری قدس خبر داد؛
جمع‌آوری حدود ۷۰ هزار تُن زباله از سطح شهر در سال ۱۴۰۰
جمال عزیزی، معاون خدمات شهری شهرداری قدس از جمع‌آوری بیش از ۶۹هزار تُن زباله در قالب ۲۶ هزار سرویس به شیوه دستی و مکانیزه و انتقال به گود زباله در سال ۱۴۰۰ توسط حوزه خدمات شهری شهرداری خبر داد.

به گزارش اداره ارتباطات و امور بین‌الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، عزیزی اظهار داشت: در سال گذشته نیروهای خدمات شهری مناطق سه‌گانه با همکاری سازمان مدیریت پسماند انواع پسماند با حجم بیش از ۶۹ هزار تُن را در قالب ۲۶هزار سرویس به شیوه سنتی و مکانیزه جمع‌آوری کرده و به گود زباله انتقال دادند.

وی افزود: از این میزان پسماند،  ۲۵۳۰۱ تُن مربوط به منطقه یک، ۳۳۷۰۳ تُن منطقه ۲ و ۱۰۲۳ تُن مربوط به منطقه ۳ شهرقدس بوده است.

معاون خدمات شهری شهرداری قدس با بیان اینکه ریختن زباله در معابر و آبراه‌ها موجب انسداد مسیر هدایت آب‌های سطحی شده و علاوه بر ایجاد آلودگی‌های محیط زیستی، بوی نامطبوع و اغتشاش بصری، در مواقع بارندگی نیز موجب آبگرفتگی معابر می‌شود، تصریح کرد: از شهروندان گرامی تقاضا می‌شود با قرار دادن پسماندهای خانگی خود در باکس‌های زباله، نقش شهروندی خود را بدرستی ایفا کرده و خدمتگزاران خود در مدیریت شهری را در ایجاد شهری پاکیزه و زیبا یاری نمایند.

5.7.2.0
    V5.7.2.0