شنبه, 22 مرداد 1401
     ۱۴۰۱/۰۴/۱۱
جلسه شورای سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری قدس برگزار شد
پس از جلسه شهردار قدس با پیمانکاران حوزه فضای سبز شهر که چهارشنبه هفته گذشته با هدف بررسی مسائل و رفع مشکلات امور اجرایی در راستای احیای فضای سبز شهری برگزار شد، ظهر امروز جلسه شورای سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری قدس به ریاست مهندس شهلی شهردار، مهینی و حمیدی اعضای شورای اسلامی، محمودی معاون توسعه مدیریت و منابع، عزیزی معاون خدمات شهری، فروزان رئیس سازمان فضای سبز و دیگر مسئولین در دفتر شهردار قدس برگزار شد.

به گزارش اداره ارتباطات و امور بین‌الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، هدف از برگزاری این جلسه، رفع موانع و مشکلاتی بود که در جلسه شهردار با پیمانكاران حوزه فضای سبز مطرح شد.

در این جلسه، اصلان مهینی و علیرضا حمیدی اعضای شورای اسلامی به عنوان نمایندگان مردم دغدغه‌ها و نیازهای شهروندان را در رابطه با مسائل و مشکلات فضای سبز و بوستان‌ها بیان کردند.

مهندس شهلی شهردار قدس نیز در این جلسه به هم‌افزایی مضاعف جهت رفع معضلات فضای سبز در راستای رفاه حال شهروندان تاکید کرد و گفت که اقدامات اجرایی مربوط به احیای فضای سبز می‌بایست سرعت بیشتری گرفته و مراکز تفریحی در اختیار مردم قرار گیرد.

5.7.2.0
    V5.7.2.0