جمعه, 21 ارديبهشت 1403
     ۱۴۰۱/۰۴/۰۹
رییس کمیسیون اجتماعی شورای اسلامی شهرقدس:
سامانه شفافیت عملكرد شهرداری هر چه سریع‌تر راه‌اندازی شود
روح‌انگیز یوسفی رئیس کمیسیون اجتماعی و امور بانوان شورای اسلامی شهرقدس تاکید کرد‌: شفافیت یکی از الزامات اساسی مردم‌سالاری و عوامل کلیدی کارآمدی دستگاه‌های اجرایی تلقی می‌شود، لذا ضروری است که سامانه شفافیت عملکرد شهرداری هر چه سریع‌تر راه‌اندازی شود.

به گزارش اداره ارتباطات و امور بین‌الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، وی در جلسه صد و دومین جلسه رسمی شورای شهر که با حضور شهردار و معاون خدمات شهر شهرداری قدس برگزار شد، ادامه داد: با توجه به وعده‌های داده شده، درخواست‌های مکرر مطالبه‌گران و همچنین نظر به تصویب اعتبار لازم برای راه‌اندازی سامانه شفافیت عملکرد شهرداری قدس در بودجه سال ۱۴۰۱، شهرداری هر چه سریعتر نسبت به راه‌اندازی سامانه مذکور اقدام نماید.

رئیس کمیسیون اجتماعی شورای اسلامی شهرقدس خاطرنشان کرد: در سامانه شفافیت مواردی در رابطه با اطلاعات مدیران، اطلاعات پروژه‌ها، قراردادها، معاملات، املاک، اطلاعات شهرسازی، صورت‌ها و گزارشات مالی، لوایح و گزارش فعالیت‌های شهری وجود دارد که به سهولت در دسترس عموم شهروندان قرار خواهد گرفت.