پنج‌شنبه, 29 ارديبهشت 1401
     ۱۴۰۰/۱۰/۲۷
رئیس کمیسیون فرهنگی و امور ایثارگران شورای اسلامی شهرقدس:
مهم‌ترین وظیفه مادران در عصر حاضر تربیت سرباز برای امام زمان(عج) است
رئیس کمیسیون فرهنگی و امور ایثارگران شورای اسلامی شهرقدس گفت: مهم‌ترین وظیفه مادران ما در عصر حاضر و در برابر هجمه‌های استکبار جهانی برای نشانه رفتن بنیان خانواده‌ها، تربیت سربازانی شجاع و دلاور برای امام زمان(عج) است.

به گزارش اداره ارتباطات و امور بین‌الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، حجت‌الاسلام  دکتر حسین اشرفی در جلسه رسمی شورای اسلامی شهرقدس که با حضور مدیرعامل سازمان فرهنگی و ورزشی شهرداری برگزار شد، ضمن تسلیت درگذشت بانو ام‌البنین و گرامیداشت روز مادران شهدا، گفت: این بانوی بزرگوار در سال‌های حیات خود چهار سرباز برای امام عصر خود یعنی امام حسین(ع) تربیت کردند که الگوی مناسبی برای مادران ایران اسلامی هستند.

وی افزود: مهم‌ترین وظیفه مادران ما در عصر حاضر و در برابر هجمه‌های استکبار جهانی برای نشانه رفتن بنیان خانواده‌ها، تربیت سربازانی شجاع و دلاور برای امام زمان(عج) است.

حجت‌الاسلام دکتر اشرفی با اشاره به کشف حجاب و پوشش نامناسب و غیراسلامی برخی افراد جامعه و برگزاری مراسم‌های مختلط در باغ‌تالارهای اطراف شهر، اظهار داشت: قانون حجاب در کشور قانونی جامع و کامل است که به درستی اجرا نمی‌شود و  همه ما وظیفه داریم با امر‌ به‌ معروف و نهی‌از‌منکر از بنیان خانواده و سلامت بانوان ایران اسلامی در مقابل هجمه غرب که برای نابودی آن و به فساد کشیدن مادران مسلمان هزینه‌های گزاف و  تلاش شبانه‌روزی نموده، بایستیم و جلوی برگزاری چنین برنامه‌هایی را بگیریم و مسئولین امر باید مراقبت بیشتری کنند.

5.7.2.0
    V5.7.2.0