پنج‌شنبه, 29 ارديبهشت 1401
     ۱۴۰۰/۱۰/۲۷
رئیس شورای اسلامی شهرستان قدس:
مدیریت شهری پشتیبان برنامه‌های سازمان فرهنگی و ورزشی است
حسین چناقچی، رئیس شورای اسلامی شهرستان و عضو ناظر شورای اسلامی شهر در سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری قدس با بیان اینکه ایجاد و توسعه زیرساخت‌های فرهنگی بر عهده شورای شهر و شهرداری و تولید محتوا و برنامه‌سازی بر عهده سازمان فرهنگی و ورزشی است، گفت: شورای اسلامی شهر از اجرای برنامه‌های مختلف توسط این سازمان حمایت کامل می‌کند و تلاش دارد که با ایجاد و توسعه زیرساخت‌های فرهنگی کار تولید محتوا را برای سازمان فرهنگی و ورزشی آسان‌تر نماید.

به گزارش اداره ارتباطات و امور بین‌الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، حسین چناقچی در جلسه رسمی شورای اسلامی شهرقدس که با حضور سرپرست سازمان فرهنگی و ورزشی شهرداری برگزار شد، گفت: بار اجرای مراسم‌های فرهنگی و ورزشی کل شهر بر دوش سازمان فرهنگی و ورزشی شهرداری است، در حالی که متولی اصلی این امور ادارات ارشاد و ورزش و جوانان و دیگر نهادهای فرهنگی هستند.

وی افزود: شورای اسلامی شهر از اجرای برنامه‌های مختلف توسط این سازمان حمایت کامل می‌کند و تلاش دارد که با ایجاد و توسعه زیرساخت‌های فرهنگی کار تولید محتوا را برای سازمان فرهنگی و ورزشی آسان‌تر نماید.

چناقچی اظهار داشت: آخرین برنامه‌ای که سازمان برگزار کرد، برنامه یادواره شهدای عملیات کربلای ۵ بود که اکثر شهدای شهرقدس در این عملیات شهید شده‌اند که بسیار باشکوه برگزار شد و از برگزارکنندگان مراسم کمال تشکر را داریم.

رئیس شورای شهرستان و رئیس کمیسیون اصناف، صنایع و جذب مشارکت‌های شورای اسلامی شهرقدس گفت: در حال حاضر ۲ خانه‌ فرهنگ در محله‌های سرخ‌حصار و استقلال وجود دارند که با وجود افتتاح هنوز تجهیز و آماده بهره‌برداری نشده‌اند، که با توجه به نیاز این مناطق و با امید به رفع بحران کرونا باید بودجه تامین تجهیزات و نیروی انسانی برای این خانه‌‌های فرهنگ‌ در بودجه سال آینده دیده شود.⁩

5.7.2.0
    V5.7.2.0