پنج‌شنبه, 29 ارديبهشت 1401
     ۱۴۰۰/۱۰/۲۷
سرپرست شهرداری قدس:
۸ دستگاه اتوبوس بازسازی شده در هفته‌های آینده وارد شبكه حمل‌ونقل عمومی می‌شود
مهندس سعید شهلی، سرپرست شهرداری قدس از اتمام مراحل پایانی بازسازی ۸ دستگاه اتوبوس در شرکت شهاب خودرو با هزینه ۴۸ میلیارد ریالی خبر داد و گفت: این اتوبوس‌ها طی هفته‌های آینده پس از تست جاده‌ای و اخذ معاینه فنی، جهت خدمات‌رسانی به شهروندان گرامی مورد بهره‌برداری قرار خواهد گرفت.

به گزارش اداره ارتباطات و امور بین‌الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، مهندس شهلی با بیان اینکه ارتقای سطح کیفی شبکه حمل‌‌ونقل عمومی در اولویت برنامه‌های مدیریت شهری قرار دارد، گفت: در راستای نوسازی ناوگان حمل‌ونقل عمومی شهرقدس، در سال جاری بازسازی و بهسازی ۸ دستگاه اتوبوس در دستور کار قرار گرفت که در حال حاضر در مراحل پایانی قرار دارد.

وی افزود: این اتوبوس‌ها طی هفته‌های آینده پس از تست جاده‌ای و اخذ معاینه فنی، جهت خدمات‌رسانی به شهروندان گرامی مورد بهره‌برداری قرار خواهد گرفت.

سرپرست شهرداری قدس به هزینه‌کرد ۴۸ میلیارد ریال برای بازسازی این اتوبوس‌ها اشاره و تصریح کرد: از این میزان، ۱۶ میلیارد ریال اعتبار بلاعوض از سوی وزارت کشور و مابقی توسط شهرداری قدس تخصیص یافته است.

گفتنی است، مهندس رضا صداقت، معاون حمل‌‌ونقل و ترافیک شهرداری ظهر امروز به منظور بازدید از روند بازسازی اتوبوس‌های ناوگان حمل‌ونقل عمومی شهرقدس در شرکت شهاب خودرو حضور یافت.

معاون حمل‌‌ونقل و ترافیک شهرداری قدس در این بازدید که با حضور و همراهی مهندس موسوی مدیرعامل شرکت شهاب خودرو انجام شد، از مراحل پایانی بازسازی اتوبوس‌های شبکه حمل‌‌ونقل عمومی شهرقدس بازدید به عمل آورد.

5.7.2.0
    V5.7.2.0