چهارشنبه, 5 آبان 1400
     ۱۴۰۰/۰۶/۲۵
ارتش جمهوری اسلامی ایران در راه شهرقدس؛
تقدیر مسئولان مدیریت شهری قدس از فرمانده نیروی هوایی ارتش
مسئولان ارشد مدیریت شهری قدس طی مراسمی از خدمات امیر سرتیپ عزیز نصیرزاده فرمانده نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران و کادر درمانی نیرو در استقرار بیمارستان صحرایی در شهرقدس و تامین تجهیزات و ملزومات بهداشتی و درمانی جهت درمان بیماران کرونایی تقدیر به عمل آوردند. در این مراسم، امیر نصیرزاده نسبت به خدمت‌رسانی در حوزه درمانی و ارائه کمک‌های مومنانه در مناطق کم‌برخوردار شهرقدس به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس اعلام آمادگی کرد.

به گزارش اداره ارتباطات و امور بین‌الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر به همراه سرپرست شهرداری و مدیر اداره ارتباطات شهرداری قدس با حضور در دفتر امیر سرتیپ عزیز نصیرزاده فرمانده نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، از خدمات ایشان و کادر درمان این نیرو در استقرار بیمارستان صحرایی در شهر‌قدس و تامین تجهیزات و ملزومات بهداشتی و درمانی جهت درمان بیماران کرونایی تقدیر کردند.

همچنین با اعلام آمادگی امیر نصیرزاده، مقرر شد به مناسبت فرارسیدن هفته دفاع مقدس، نیروی هوایی ارتش با مشارکت شورای اسلامی و شهرداری قدس نسبت به خدمت‌رسانی در حوزه درمانی و ارائه کمک‌های مومنانه در مناطق کم‌برخوردار شهرقدس اقدام کنند.

5.7.2.0
    V5.7.2.0