سه‌شنبه, 25 خرداد 1400
     ۱۴۰۰/۰۳/۲۰
برگزاری جلسه توجیحی و آموزشی ناظرین هیات نظارت ششمین دوره انتخابات شهر و روستای شهرستان قدس
نشست توجیحی و آموزشی ناظرین هیات نظارت ششمین دوره انتخابات شهر و روستای شهرستان قدس با مشارکت فرمانداری و شهرداری در سالن آمفی‌تئاتر فرهنگ و هنر برگزار شد.

به گزارش اداره ارتباطات و امور بین‌الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، در آستانه برگزاری انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری و ششمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا، صبح امروز جلسه توجیحی و آموزشی ناظرین هیات نظارت بر انتخابات شهرستان قدس با مشارکت فرمانداری و شهرداری در سالن آمفی‌تئاتر فرهنگ و هنر برگزار گردید.

در این جلسه، مراحل اجرایی نظارت بر انتخابات شامل قبل از اخذ رأی و تبلیغات، روز برگزاری انتخابات، مرحله پس از اخذ رأی و بررسی انتخابات و همچنین بررسی صحت انتخابات، تأیید یا عدم تأیید نهایی انتخابات برای اعضای هیات نظارت تشریح شد و حاضرین نسبت به هماهنگی‌های لازم برای امور محوله توجیه شدند.

5.7.2.0
    V5.7.2.0