۱۴۰۰/۰۱/۲۸
بازدید مدیركل دفتر مدیریت عملكرد، بازرسی و امور حقوقی استانداری تهران از شهرداری قدس
محمد میرزایی خالص، مدیرکل دفتر مدیریت عملکرد، بازرسی و امور حقوقی استانداری تهران با حضور در شهرداری قدس با شهردار و رئیس شورای اسلامی شهر دیدار کرد و ضمن بازدید از واحدهای مختلف شهرداری در جریان اقدامات و عملکرد مجموعه مدیریت شهری قدس قرار گرفت.

به گزارش اداره ارتباطات و امور بین‌الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، صبح امروز محمد میرزایی خالص مدیرکل دفتر مدیریت عملکرد، بازرسی و امور حقوقی استانداری تهران به همراه محسن نیکخواه معاون سیاسی، انتظامی و اجتماعی فرمانداری شهرستان ضمن بازدید از شهرداری قدس، با مهندس مسعود مختاری شهردار و داوود گرجی رئیس شورای اسلامی شهرقدس دیدار و گفتگو کردند.

بنا بر این گزارش، در ادامه مدیرکل دفتر مدیریت عملکرد، بازرسی و امور حقوقی استانداری تهران به منظور اطلاع از نحوه عملکرد و روند خدمات رسانی به شهروندان توسط پرسنل از واحدهای مختلف این مجموعه بازدید نمود.