۱۳۹۹/۱۲/۱۷
توسط شهرداری قدس انجام شد:
اجرای عملیات زیرسازی و جدولگذاری خیابان ۱۶متری جدیدالاحداث
در راستای تداوم اجرای طرح جامع ساماندهی معابر و اصلاح شبکه هدایت آب های سطحی در شهرقدس، عملیات زیرسازی اولیه و جدولگذاری خیابان ۱۶ متری احداثی منشعب از خیابان گلستان انجام شد.

به گزارش اداره ارتباطات و امور بین‌الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، مجموعه مدیریت شهری با هدف ارتقای سطح کیفی زیست پذیری و سیما و منظر شهری و تسهیل در تردد شهروندان با ایجاد معابر استاندارد، طرح جامع ساماندهی معابر و اصلاح شبکه هدایت آب های سطحی را به صورت مداوم در دستور کار خود دارد.

در این طرح، اقداماتی از قبیل تسطیح و زیر سازی اولیه، اجرای روکش آسفالت، لکه گیری معابر، لوله گذاری کاروگیت و ساماندهی شبکه هدایت آب های سطحی و جدولگذاری کوچه ها و خیابان ها بنا به اولویت اجرا، توسط عوامل معاونت امور زیربنایی و ترافیک شهرداری قدس در سطح شهر عملیاتی می شود.

در همین راستا عملیات زیرسازی اولیه جهت افزایش سطح کیفی معبر جدیدالاحداث ۱۶ متری احداثی منشعب از خیابان گلستان نیز به مرحله اجرا درآمد و در هفته های آتی عملیات آسفالت این معبر انجام خواهد شد تا خیابان جدیدی متولد شده و در اختیار شهروندان عزیز قرار گیرد.