چهارشنبه, 5 آبان 1400
     ۱۳۹۹/۱۱/۱۰
با حضور مسئولین و مردم شهیدپرور شهرقدس
مراسم ویژه استقبال از خانواده شهید "غلامحسن صابری" در یادمان شهدای گمنام شهرقدس برگزار شد
شهرقدس امروز شاهد وصال عاشقانه مادر و فرزندی قهرمان پس از سالیان طولانی فراق و انتظار بود و مراسم ویژه استقبال از خانواده معزز شهید "غلامحسن صابری" که در یادمان شهدای گمنام شهرقدس آرمیده است برگزار گردید.

به گزارش اداره ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، دیدگان مادر شهید غلامحسن صابری پس از ۳۷ سال چشم‌انتظاری روشن شد و بر مزار فرزند شهیدش حضور یافت.

بعد از ظهر امروز شهرقدس در مراسم ویژه ای میزبان خانواده این شهید گرانقدر بود. این مراسم با حضور مسئولین ارشد شهرستان قدس ازجمله امام جمعه، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج، شهردار، رئیس و چند تن از اعضای شورا، دادستان، فرمانده نیروی انتظامی و دیگر مسئولین و همچنین جمعی از خانواده های گرانقدر شهدا و مردم شهیدپرور شهرستان قدس در یادمان شهدای گمنام واقع در بوستان حضرت ولیعصر(عج) برگزار گردید.

پیکر این شهید بزرگوار در بوستان ولی‌عصر(عج) شهرقدس به عنوان شهید گمنام تدفین شده بود که اخیرا توسط گروه تفحص شهدای گمنام هویت ایشان شناسایی شده است.

گفتنی است، روز گذشته جمعی از مسئولین شهرستان قدس از جمله امام جمعه، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج، شهردار، رئیس شورای اسلامی شهر و... در منزل خانواده شهید صابری در شهر کرج حضور یافته و خبر شناسایی هویت پیکر پاک این شهید را به خانواده ایشان اعلام نمودند.

5.7.2.0
    V5.7.2.0