پنج‌شنبه, 30 خرداد 1398
رو عنوان : رئیس شورای اسلامی شهر عنوان کرد:
عنوان : در راستای ایجاد فضای مناسب برای خدمت رسانی مطلوب ساختمان جدید شورا افتتاح شد
 ۱۳۹۸/۰۲/۱۷
عنوان گروه خبري : شهرداری . شورای شهر .
منبع خبر : مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس

رئیس شورای اسلامی شهر عنوان کرد:
در راستای ایجاد فضای مناسب برای خدمت رسانی مطلوب ساختمان جدید شورا افتتاح شد

رئیس شورای اسلامی شهر عنوان کرد: در راستای ایجاد فضای مناسب برای خدمت رسانی مطلوب ساختمان جدید شورا افتتاح شد.

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس؛ نقی علی وند در اولین  جلسه رسمی شورای اسلامی شهرقدس در ساختمان جدید پارلمان شهری گفت: با توجه به اهمیت وظایف شورای شهر و در جهت تکریم ارباب رجوع و فراهم آوردن فضای مناسب برای خدمات رسانی بهتر و مطلوب ساختمان پارلمان شهری افتتاح شد.

وی افزود: در همین راستا از مورخه 1398/2/15 شورای اسلامی شهر به پارلمان شهری واقع در بلوار تولیدگران، خیابان زیتون جنب تالار فرهنگ و هنر باغ ملی انتقال یافت.

علی وند اظهار داشت: از همشهریان گرامی تقاضا می شود جهت انجام امور به ساختمان جدید مراجعه نمایند، همچنین جلسات علنی شورا در ماه مبارک رمضان در روزهای یکشنبه و سه شنبه ساعت 10 صبح برگزار می شود.