جمعه, 30 فروردين 1398
رو عنوان : رییس شورای اسلامی شهرقدس در بازدید از مناطق یک و دو شهرداری خواستار شد:
عنوان : تلاش و فعالیت بیشتر عوامل اداری و اجرایی در سال جدید جهت خدمت رسانی حداكثری به شهروندان
 ۱۳۹۸/۰۱/۲۰
منبع خبر : مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی شهر و شهرداری قدس

رییس شورای اسلامی شهرقدس در بازدید از مناطق یک و دو شهرداری خواستار شد:
تلاش و فعالیت بیشتر عوامل اداری و اجرایی در سال جدید جهت خدمت رسانی حداکثری به شهروندان

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی شهر و شهرداری قدس؛ رییس شورای اسلامی شهرقدس در بازدید از مناطق یک و دو شهرداری خواستار تلاش و فعالیت بیشتر عوامل اداری و اجرایی مناطق در سال جدید جهت خدمت رسانی حداکثری به شهروندان شد.

نقی علی وند در حاشیه بازدید اعضای شورای اسلامی شهر قدس از مناطق یک و دو شهرداری قدس، گفت: بازدید ادواری از شهرداری مناطق از قبل در دستورکار اعضای شورا بوده اما تصمیم گرفته شده این برنامه اکنون انجام شود.

وی افزود: اطلاع از مشکلات کارمندان شهرداری، مردم و نحوه تعامل میان آنها و همچنین ارزیابی روند اجرای پروژه ها هم از دیگر اهداف این بازدید است.

وی تاکید کرد: نظارت و تسهیل امور مردم از وظایف اعضای شورا است از این رو بازدید از شهرداری های مناطق باید به صورت مرتب و مدون صورت بگیرد.

علی وند در پایان خواستار تلاش و فعالیت بیشتر عوامل اداری و اجرایی منطقه در سال جدید، جهت خدمت رسانی حداکثری به شهروندان شد.