پنج‌شنبه, 30 خرداد 1398
 ۱۳۹۸/۰۳/۰۳

همزمان با شب نوزدهم ماه مبارک رمضان؛

مراسم احیای شب های قدر در مصلی شهرستان قدس برگزار شد

مراسم احیای نخستین شب از لیالی قدر با حضور پیکر پاک دو شهید گمنام و مردم روزه دار در مصلی بزرگ شهرستان قدس برگزار شد.

اولین شب از شب های پر برکت قدر ، مصادف با ضربت خوردن مولای متقیان امام علی (ع)، شب گذشته(جمعه) طی مراسمی با حضور انبوه مردم  ولایتمدار و روزه شهرستان قدس در مصلی بزرگ این شهرستان برگزار شد.

بر اساس این گزارش، این مراسم ابتدا با قرائت قرآن کریم توسط قاریان برجسته شهرستان  آغاز شد و سپس حاضرین در صحن مصلی با زمزمه اسماء الهی در دعای پرفیض جوشن کبیر،از ذات بی همتا طلب بخشایش گناهان خود نمودند.

در این مراسم مداحان خاندان عصمت و طهارت (ع) اشعار و مرثیه هایی در غم شهادت اولین امام شیعیان ، مولی الموحدین و پدر یتیمان قرائت کردند و شرکت کنندگان در سوگ شهادت آن امام همام اشک ماتم ریختند.

این مراسم با سخنرانی و آداب ویژه شب قدر از جمله قرآن بر سر گذاشتن ادامه یافت و خیل عظیم عزاداران با واسطه قرار دادن قرآن کریم و ۱۴ نور پاک در پیشگاه خداوند، از آن قادر بی همتا خواستند تا گناهان آن را بخشیده و توفیق بندگی را به آنها ارزانی دارد.

گفتنی است مراسم احیای شب های قدر همزمان با مصلی در یادمان دو شهید گمنام، مساجد و اماکن مذهبی شهرستان قدس نیز برگزار می شود.