پنج‌شنبه, 30 خرداد 1398
رو عنوان : شهردار قدس تأکید کرد:
عنوان : استفاده از ظرفیتهای بومی در اجرای برنامه های سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری قدس
 ۱۳۹۸/۰۳/۰۱
عنوان گروه خبري : شهرداری .
منبع خبر : مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس

شهردار قدس تأکید کرد:

مسعود مختاری شهردار قدس، با اشاره به ظرفیتهای شهرستان در زمینه های مختلف فرهنگی و هنری، بر استفاده از این ظرفیتهای بومی در اجرای برنامه های سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری قدس تأکید کرد.

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، مسعود مختاری با اشاره به اینکه هم اکنون بیش از 300 مربی در حوزه های مختلف فرهنگی و هنری خانه فرهنگ های سطح شهر مشغول به فعالیت هستند، بیان داشت: استفاده از ظرفیتهای بومی شهرستان در زمینه های فرهنگی و هنری یکی از راهبردهای اصلی در به کارگیری نیروی انسانی و اجرای برنامه های فرهنگی در سطح شهرستان می باشد.

شهردار قدس، افزود: سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی متولی و عهده دار برنامه های اجرا شده در حوزه فرهنگی و ورزشی می باشد، و همواره به این سازمان تأکید می کنیم که از ظرفیتهای بومی، هنرمندان و استعدادهای شهرستان در این زمینه ها استفاده نمایند.

وی در ادامه بیان داشت: انسجام و ارتقای سطح کیفیت برنامه های فرهنگی و اجتماعی در حضور و مشارکت حداکثری شهروندان  در این برنامه ها مؤثر است و موفقیت هرچه بیشتر این فعالیتها منوط به استفاده از پتانسیل های شهرستان می باشد که در همین راستا انجمن های مختلف هنری اعم از موسیقی، تئاتر، نمایش و غیره می توانند با استفاده از فعالیتهای صنفی سهم قابل توجهی در این برنامه ها داشته باشند.

مختاری در خاتمه تأکید کرد: هدف بهره گیری از ظرفیتهای بومی شهر، استفاده بهینه از توانمندی و استعدادهای شهرستانی و همچنین کاهش هزینه ها برای آنها و ایجاد اشتغال و ارزش افزوده برای شهروندان می باشد که لازمه آن حضور و مشارکت شهروندان و گروه های هنری در برنامه های اجرایی است.