پنج‌شنبه, 30 خرداد 1398
رو عنوان : شهردار قدس در اولین جلسه کمیته پدافند غیرعامل شهرداری قدس در سال ۹۸:
عنوان : بهره‌گیری از انرژی‌های تجدید پذیر در ابنیه شهرداری قدس / تلاش برای ارتقاء رتبه شهرداری قدس در حوزه پدافند غیرعامل
 ۱۳۹۸/۰۳/۰۱
عنوان گروه خبري : شهرداری .
منبع خبر : مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس

شهردار قدس در اولین جلسه کمیته پدافند غیرعامل شهرداری قدس در سال ۹۸:
 بهره‌گیری از انرژی‌های تجدید پذیر در ابنیه شهرداری قدس /  تلاش برای ارتقاء رتبه شهرداری قدس در حوزه پدافند غیرعامل

مسعود مختاری، شهردار قدس در اولین جلسه کمیته پدافند غیرعامل شهرداری قدس در سال ۹۸ با اشاره به رویکرد شهرداری قدس در استفاده از انرژی‌های تجدید پذیر در ساختمان‌ها، بوستان‌ها و سایر ابنیه شهرداری قدس در سال ۱۳۹۸ به منظور کاهش هزینه‌ها و افزایش بهره‌وری گفت: با انجام تمامی دستورات و تمهیدات لازم برای ارتقاء رتبه شهرداری قدس در حوزه پدافند غیرعامل نسبت به سال ۹۷ در استان تهران تلاش خواهیم کرد.

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین‌الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، اولین جلسه کمیته پدافند غیرعامل شهرداری قدس در سال ۹۸ امروز با حضور مهندس مسعود مختاری شهردار قدس، مهندس منصور حیدری عضو شورای اسلامی شهر و سایر مدیران و مسوولان ارشد شهرداری در محل سالن جلسات شهرداری قدس برگزار شد.

مسعود مختاری شهردار قدس با اشاره به اهمیت استفاده از انرژی‌های تجدید پذیر اظهار داشت: با تغییر سبک زندگی بشر به موازات پیشرفت تکنولوژی نیاز به انرژی افزایش یافته و بشر رو به تولید انرژی بیشتر می‌‌آورد که چنانچه افسار تولید انرژی کماکان در دست سوخت‌های فسیلی باقی بماند، بحران آلودگی هوا غیرقابل کنترل خواهد بود.

وی افزود: افزایش انتشار گازهای گلخانه‌ای و لزوم اتخاذ سیاست‌های مناسب جهت کاهش آن و همچنین ضرورت دستیابی به رشد اقتصادی بالاتر در کشورهای در حال توسعه، توجه اکثر کشورها را به سمت انرژی‌های تجدید پذیر سوق داده است و در واقع انرژی‌های تجدید پذیر یک راه حل مناسب برای دستیابی به توسعه پایدار تلقی می‌شود.

شهردار قدس بیان داشت: در همین راستا شهرداری قدس با سرلوحه قرار دادن این امر در جهت توسعه پایدار شهرقدس، کمک به کاهش آلودگی‌ و حفط محیط زیست، بهره‌گیری از انرژی‌های تجدید پذیر را در تامین انرژی لازم ابنیه، فضاهای باز و بوستان‌های شهرقدس را از طریق انرژی خورشیدی در دستور کار سال ۹۸ خود دارد.

مختاری گفت: در بودجه سال ۱۳۹۸ شهرداری قدس مصوب شورای اسلامی شهر، مبلغ ۲ میلیارد  تومان برای هزینه‌کرد در این حوزه اختصاص یافته است که سرمایه‌گذاری در این موضوع صرفه‌جویی در هزینه‌ها، تامین انرژی چندبرابری لازم، کاهش وابستگی به انرژی‌های تجدیدناپذیر و حتی منبعی برای درآمدزایی برای شهرداری خواهد بود.

وی ادامه داد: در سال ۹۸ به ترتیب اولویت و اهمیت، صفحات انرژی خورشیدی در پشت‌بام‌های ادارت و سازمان‌های شهرداری قدس، بوستان‌ها و سایر ابنیه شهرداری قدس برای تامین انرژی لازم نصب خواهد شد و به زودی طرح‌ و نقشه‌های پروژه برای آغاز عملیات اجرایی تهیه خواهد شد.

شهردار قدس تصریح کرد: شهرداری قدس در سال ۱۳۹۷، رتبه سوم در میان شهرداری‌های استان تهران در حوزه پدافند غیرعامل با توجه به اعلام اداره کل پدافند غیرعامل استانداری تهران کسب کرد و در سال جاری بایستی با همت مدیران، معاونین و کارکنان شهرداری قدس و اتخاذ تمامی دستورات و تمهیدات لازم و برگزاری دوره‌های آموزشی، این رتبه ارتقا پیدا کرده و شهرداری به الگوی سایر شهرها و شهرداری‌های استان تهران تبدیل شود.