پنج‌شنبه, 30 خرداد 1398
رو عنوان : مسعود مختاری شهردار قدس در نشست خبری:
عنوان : هدف كسب استانداردهای بازی های آسیایی در ورزشگاه شهر قدس
 ۱۳۹۸/۰۳/۰۱
عنوان گروه خبري : شهرداری .
منبع خبر : مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس

مسعود مختاری شهردار قدس در نشست خبری:
هدف کسب استانداردهای بازی های آسیایی در ورزشگاه شهر قدس

شهردار قدس در تشریح اقدامات توسعه ای ورزشگاه شهدای شهر قدس بر دستیابی به استاندارد های مورد نیاز برای کسب مجوز برگزاری بازی های آسیایی تاکید کرد.

به گزارش اداره ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، مهندس مسعود مختاری به همراه اعضای شورای اسلامی شهر در نشست خبری روز گذشته در خصوص اقدامات توسعه ای ورزشگاه شهدای شهر قدس گفت: هدف ما پیاده سازی استانداردهای مد نظر AFC برای برگزاری بازی های آسیایی است.

مسعود مختاری افزود: با توجه به مشاوره های انجام شده در تلاشیم مخارج مورد نیاز و گام های عملی را در این راستا برداریم و افزایش ظرفیت در اولویت های بعدی ما قرار دارد.

شهردار قدس تصریح کرد: پیش از این در بازی های آسیایی شاهد برگزاری نماینده هند در این شهر بودیم و مسلما حضور میهمانان خارجی می تواند حامل فرصت های بسیاری برای شهر باشد.

وی در پایان بیان داشت: پروژه های دیگری در شهر قدس تعریف شده است که حضور تیم های خارجی و برگزاری بازی های بین المللی در شهر قدس می تواند زمینه ساز اجرای آنها نیز گردد که یکی از آن ها هتل ورزش شهر قدس است که می تواند بلافاصله پس از دستیابی به این هدف وارد فاز عملیاتی گردد.