پنج‌شنبه, 30 خرداد 1398
عنوان : كمیته تعریض شهرداری قدس با مالكین در طرح همكاری و مساعدت نمایند
 ۱۳۹۸/۰۱/۲۶
عنوان گروه خبري : شهرداری .
منبع خبر : مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی شهر و شهرداری قدس

کمیته تعریض شهرداری قدس با مالکین در طرح همکاری و مساعدت نمایند

رییس کمیسیون اصناف، صنایع و جذب مشارکت‌های شورای اسلامی شهر قدس در جلسه رسمی 151 شورای اسلامی شهرقدس گفت: شهرداری و کمیته تعریض با مالکین در طرح تعریض  همکاری و مساعدت نمایند.

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی شهر و شهرداری قدس؛ حسین چناقچی گفت: در راستای تعریض و بازگشایی معابر شهرداری و کمیته تعریض با مالکینی که املاک آنها در طرح تعریض و عقب نشینی قرار دارد، همکاری و مساعدت نمایند.

رییس شورای اسلامی شهرستان قدس ادامه داد:  طرح تعریض خیابان های شهر قدس براساس نیاز سنجی و اولویت‌بندی کارشناسان حوزه‌های مختلف ترافیکی و شهرسازی و در راستای بهسازی معابر، روان‌سازی تردد عمومی شهروندان و کاهش بار ترافیکی جز اولویت های اساسی قرار دهد.

رییس کمیسیون اصناف، صنایع و جذب مشارکت‌های شورای اسلامی شهر قدس تصریح کرد: با توجه به اهمیت مسأله ترافیک، شهرداری این موضوع را با جدیت در دستور کار خود قرار دهد با شناسایی موارد مشابه در دیگر نقاط شهر پس از تعیین تکلیف، عملیات تعریض در این معابر اجرا نماید که این مهم به نوبه خود موجب رفع دغدغه ها و معضلات مردم در این زمینه خواهد شد.

وی در خصوص آب گرفتگی معابر گفت: میدان قدس سابق، خیابان های خاکسار و افراسیابی در زمان بارندگی به شدت دچار آب گرفتگی می شوند که خواهان حفر چاههای جذبی به خدمات شهری برای کاهش این مشکل هستیم.

چناقچی ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و تشکر از سپاه پاسداران در کمک رسانی به سیل زدگان، اظهار داشت: از شهردار قدس که با اعزام نیرو و تجهیزات به لرستان در راستای کمک رسانی به هموطنان سیل‌زده کمال تشکر را داریم.