پنج‌شنبه, 30 خرداد 1398
رو عنوان : مراسم تودیع و معارفه مدیر منطقه 2 شهر قدس:
عنوان : مهدی عزیزی، مدیر منطقه 2 شهرداری قدس شد/ انتصاب مهرداد تهرانی به سرپرست سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری قدس/ تكریم خدمات فرزاد شاه بهرامی در مدت مدیریت بر منطقه 2 قدس
 ۱۳۹۸/۰۱/۲۵
منبع خبر : مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی شهر و شهرداری قدس

مراسم تودیع و معارفه مدیر منطقه 2 شهر قدس:
مهدی عزیزی، مدیر منطقه 2 شهرداری قدس شد/ انتصاب مهرداد تهرانی به سرپرست سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری قدس/ تکریم خدمات فرزاد شاه بهرامی در مدت مدیریت بر منطقه 2 قدس

طی جلسه ای در شهرداری منطقه 2 شهرداری قدس مهدی عزیزی به سرپرست منطقه 2، مهرداد تهرانی، سرپرست سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری منصوب و از تلاش های فرزاد شاه بهرامی تقدیر گردید.

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، صبح امروز با حضور مسئولان شهری و کارکنان منطقه شهرداری قدس مراسم تودیع و معارفه سه مسئول شهری برگزار گردید.

بنا بر این گزارش، کامران محمدخانی، معاون توسعه مدیریت و منابع در این جلسه گفت: کسب رتبه دوم استان تهران بدون تلاش و کوشش همه مسئولان شهر بدست نمی آمد که مدیریت منطقه 2 نیز با پیشبرد برنامه های تعیین شده در کسب درآمدهای شهری نقش بسزایی در این مهم داشته است که همه اینها با تلاش و البته هدایت شهرداری پرتوان و تلاشگر ممکن شده است و برای آقای عزیزی نیز در اجرای برنامه هایشان آرزوی موفقیت می نمایم.

مصطفی ترکاشوند، مشاور عالی شهردار قدس نیز گفت: هر پست و مقامی در نزد ما امانت است و فرصتی است برای خدمت به مردم و تلاش برای اینکه در درگاه خداوند و وجدان خود سربلند باشیم و از خدمات آقای شاه بهرامی تشکر می نماییم که انصافا تلاش های خوبی در پیشبرد برنامه های منطقه 2 شهر قدس داشته اند.

وی افزود: همچنین توفیقات روزافزون را برای دکتر عزیزی در پیاده سازی برنامه هایشان را داریم و امیدواریم با توجه به سوابق درخشانشان در این عرصه نیز پر تلاش و توانمند به فعالیت خود ادامه دهند.

در این جلسه، مهرداد تهرانی نیز به سرپرست سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری منصوب کردید و بیان داشت: در سال گذشته با تلاش های دکتر عزیزی رتبه سوم توسعه فضای سبز شهری در استان تهران برای شهر قدس محقق گردید و مسیری هموار از دوره مدیریت ایشان برای ما به جا مانده است.

وی افزود: ما هم تلاش می کنیم زمین هایی که شهرداری قدس برای توسعه فضای سبز در اختیار ما قرار می دهد را مانند گذشته اقدامات لازم را در آن ها انجام دهیم و در هدف اصلی مان که کسب رتبه برتر استان است موفق شویم.