جمعه, 30 فروردين 1398
رو عنوان : مهندس مسعود مختاری،شهردار قدس:
عنوان : انجام عملیات اجرایی بهسازی ۳ بوستان معلم، شكوفه و خبرنگار / بوستان های محله ای ركن اصلی ایجاد سرمایه اجتماعی و تقویت مشاركت عمومی هستند
 ۱۳۹۸/۰۱/۲۴
منبع خبر : مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی شهر و شهرداری قدس

مهندس مسعود مختاری،شهردار قدس:

انجام عملیات اجرایی بهسازی ۳ بوستان معلم، شکوفه و خبرنگار / بوستان های محله ای رکن اصلی ایجاد سرمایه اجتماعی و تقویت مشارکت عمومی هستند

مهندس مسعود مختاری، شهردار قدس از انجام عملیات اجرایی بهسازی ۳ بوستان معلم، شکوفه و خبرنگار خبر داد و به بیان نکاتی در این خصوص پرداخت.

مهندس مختاری با اشاره به لزوم ساماندهی بوستان‌های سطح شهر اظهار داشت: بوستان‌های سطح شهر به دلیل نقش مستقیم در شادابی و نشاط محلات، لازم است تا از استانداردهای لازم  را در ارائه خدمات عمومی به شهروندان برخوردار باشند.

وی افزود: این اقدامات به منظور ارتقای سطح کارایی و کاربری های مورد انتظار  از طریق بازسازی و بهسازی فضاهای موجود صورت می پذیرد و در همین راستا ساماندهی بوستان‌های شهرقدس، ۳ بوستان معلم، شکوفه و خبرنگار انجام پذیرفته است.

شهردار قدس بیان داشت: اقداماتی نظیر جدولگذاری، اجرای کف پوش های گرانولی، پیاده روسازی، ایجاد روشنایی، مبلمان پارکی، زمین و وسایل بازی کودکان، سیستم های تاسیساتی، پیست دوچرخه، زمین ورزشی، و دیگر موارد در این ۳ بوستان‌ انجام شده است.

مهندس مختاری در پایان بیان داشت: بوستان های محله ای یکی از ارکان اصلی تقویت ارتباطات درون محلی و شکل گیری اجتماعات کوچک به منظور خروج از انزوای شهروندان و پیوستن به طرح های مشارکتی می باشند که در نهایت به شکل گیری سرمایه اجتماعی ارزشمندی منجر می شود که شهر قدس به شدت نیازمند آن است و اهداف توسعه ای را تسهیل خواهد نمود.