پنج‌شنبه, 30 خرداد 1398
رو عنوان : عزیزی،رئیس سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری قدس:
عنوان : بوستان آزادگان شهرقدس در روز شوراها افتتاح و به بهره برداری می رسد/  اتمام عملیات اجرایی ۱۱ بوستان شهری در حال تكمیل
 ۱۳۹۸/۰۱/۲۳
عنوان گروه خبري : شهرداری .
منبع خبر : مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی شهر و شهرداری قدس

عزیزی،رئیس سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری قدس:
بوستان آزادگان شهرقدس در روز شوراها افتتاح و به بهره برداری می رسد/  اتمام عملیات اجرایی ۱۱ بوستان شهری در حال تکمیل

رئیس سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری، از افتتاح بوستان آزادگان به مناسبت فرارسیدن 9 اردیبهشت روز شوراها، خبر داد و بر اتمام عملیات اجرایی 11 بوستان دیگر در آینده نزدیک خبر داد.

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین‌الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، مهدی عزیزی، رئیس سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری قدس در خصوص افتتاح پارک آزادگان اظهار داشت: در امتداد اقدامات انجام شده در سال ۹۷، پروژه های عمرانی سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری یک به یک در حال تکمیل می‌باشد و در مناسبت‌های گوناگون سال ۹۸ به بهره‌ برداری خواهد رسید.

وی افزود: در همین راستا بوستان آزادگان شهرقدس که در سال ۹۷، ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشت، از ابتدای سال جاری تاکنون تجهیز و تکمیل شد و به مناسبت روز شوراهای اسلامی در نهم اردیبهشت ماه افتتاح خواهد شد.

رئیس سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری قدس بیان کرد: بازسازی و تعمیرات این بوستان با مساحت سه و نیم هکتار با اقداماتی نظیر جدولگذاری، زیرسازی و اجرای کفپوش، پیاده روسازی، ایجاد روشنایی، مبلمان پارکی، زمین و وسایل بازی کودکان، سیستم های تاسیساتی، پیست دوچرخه، زمین ورزشی، و غیره انجام شده است.

عزیزی تصریح کرد: سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری قدس با تمام توان در راستای دستیابی به راهبرد اصلی شهر در توسعه سرانه‌های شهری، در رساندن سرانه فضای سبز به عدد 15 متر به کار بسته است و امسال نیز با هدف‌گذاری ۳ متر برای این مهم گام بلندی خواهیم برداشت.

گفتنی است: در سال گذشته ۱۸ بوستان توسط سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری احداث گردید و ۱۱ بوستان نیز ساماندهی شد و بیش از ۳۰ هکتار جنگلکاری در تمام نقاط شهر با استفاده از سیستم آبیاری قطره‌ای به طول ۷۲ هزار متر صورت گرفته است.