۱۳۹۸/۰۳/۱۱
شهردار قدس خبر داد:
تداوم ساماندهی معابر با اقدامات متعدد عمرانی در شهر قدس
مسعود مختاری شهردار قدس، با تأکید به لزوم ساماندهی وضعیت معابر سطح شهر، به اقدامات عمرانی در حال اجرا در زمینه آسفالت ریزی، اجرای کفپوش، پیاده روسازی و جدولگذاری اشاره کرد و از تداوم اقدامات عمرانی به منظور ساماندهی معابر سطح شهر خبر داد.

شهردار قدس خبر داد:
تداوم ساماندهی معابر با اقدامات متعدد عمرانی در شهر قدس

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، مسعود مختاری بیان داشت: ساماندهی معابر و بهبود و ارتقای وضعیت عبور و مرور شهری جزء اولویت اقدامات شهرداری و از مهمترین سرفصل های بودجه عمران شهری است که با اجرای عملیات آسفالت ریزی و لکه گیری معابر سطح شهر، پیاده روسازی و اجرای کفپوش، جدولگذاری، ساماندهی خیابانهای اصلی و فرعی سطح شهر در حال انجام است.

شهردار قدس، با بیان اینکه بهبود و بهسازی کیفیت آسفالت معابر همواره یکی از مطالبات جدی شهروندان بوده است، گفت: در حال حاضر عملیات آسفالت ریزی، لکه گیری و اجرای روکش آسفالت معابر در خیابان پردیس، نوار حفاری خیابان صنعت چهارم واقع در منطقه دو، زیرسازی کوچه گلشن، آسفالت بلوار 30 متری شورا شمالی، کوچه اشرفی اصفهانی و انتهای خیابان کشاورز غربی و خیابانها گلها در منطقه یک توسط معاونت امور زیربنایی شهرداری در حال اجرا می باشد.

وی، با اشاره به اقدامات پیاده روسازی و اجرای کفپوش در معابر سطح شهر افزود: از جمله اقدامات شهرداری در زمینه ساماندهی پیاده روها با رعایت ضوابط و استانداردهای لازم این فضاهای شهری می توان به اجرای کفپوش در 45 متری کلهر، پلیس راهور و خیابان مدنی و همچنین در سی متری شورا اشاره کرد که با هدف ارتقای وضعیت ایمنی در معابر، تسهیل و بهبود تردد عابرین و زیباسازی منظر شهری و افزایش تعاملات اجتماعی بین شهروندان اجرایی می شود.

مختاری ادامه داد: همچنین در راستای ساماندهی و بهبود وضعیت معابر شهر عملیات جدولگذاری در ضلع شمالی جاده معادن تا بازار آهن، خیابان ایران ترافیک، اجرای جدول در خیابان مرصاد واقع در خیابان امامزاده و تعمیرات جدول در کوچه شقایق واقع در خیابان مرصاد، فرعی سمت راست کوچه گلشن و کوچه شهید کاظم لو در حال اجرا است.

شهردار قدس در خاتمه اظهار داشت: ارتقای کیفیت معابر شهر و ساماندهی و بهسازی آن در اولویت اقدامات عمرانی شهرداری قرار دارد و تلاش می کنیم به منظور خدمات رسانی به شهروندان و جلب رضایتمندی ایشان با اجرای آسفالت ريزی و لکه گيری، پیاده روسازی و اجرای کفپوش و همچنین جدولگذاری، وضعیت معابر سطح شهر سامان دهیم.