۱۳۹۸/۰۱/۲۰
در ارزیابی استانداری تهران اعلام شد:
شهرداری قدس، فعال ترین شهرداری در حوزه پدافند غیر عامل در استان تهران
طی ارزیابی استانداری تهران، شهرداری قدس به همراه اسلامشهر و گلستان به عنوان فعالترین شهرداری ها در حوزه پدافند غیر عامل در سال 97 معرفی شدند.

در ارزیابی استانداری تهران اعلام شد:
شهرداری قدس، فعال ترین شهرداری در حوزه پدافند غیر عامل در استان تهران

به گزارش اداره ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، در ارزیابی ای که در بین 42 شهر استان تهران از سوی استانداری صورت گرفت شهرداری قدس به همراه اسلامشهر و گلستان به عنوان فعال ترین شهر های استان تهران در حوزه پدافند غیر عامل در دسته بندی شهر های بالای 200 هزار نفر معرفی شدند.

همچنین نام شهر های بومهن، رودهن، شمشک و باقرشهر نیز از جمله شهر های فعال در اعمال آموزه های پدافند غیر عامل آمده است.

بنابر این گزارش، شهرداری قدس در سال گذشته با برگزاری کلاس های آموزشی، تهیه و نصب اطلاعیه های مختلف در سطح شهر و انعکاس در فضای رسانه های مجازی، چاپ پوستر، بروشور و پخش در تلویزیون شهری انجام داده است.

همچنین با توجه به نامگذاری سال 97 در هفته پدافند با عنوان (پدافند غیر عامل ،افزایش بازدارندگی در سایه ی حماسه حسینی) با شعارهای مناسب در سر برگ کلیه ی مکاتبات اداری شهرداری و سازمان های تابعه صورت پذیرفت که موجب ایجاد نگرشی مثبت در سطح شهر و سازمان ها برای ترویج پدافند غیر عامل انجام داده است.

تعیین دبیران پدافند غیر عامل در همه ادارات و سازمان ها، اطلاع رسانی  ومعرفی  هفته پدافند از دیگر اقدامات انجام شده است.

مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی شهر و شهرداری قدس