۱۳۹۷/۱۲/۱۱
مختاری، شهردار قدس:
احداث 17 پارك و بازسازی 12 پارك در شهر قدس در سال 97/ نیاز است تا روحیه نشاط و امید را در مردم زنده كنیم
مسعود مختاری، شهردار قدس با اشاره به اینکه در سال جاری، 17 پارک احداث و 12 مورد بازسازی شده است بر زنده کردن روحیه نشاط و امید در شهروندان تاکید کرد.

مختاری، شهردار قدس:
احداث 17 پارک و بازسازی 12 پارک در شهر قدس در سال 97/ نیاز است تا روحیه نشاط و امید را در مردم زنده کنیم

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، مسعود مختاری گفت: فضای سبز به عنوان بخشی از کاربری های عمومی همواره یکی از ضروریات جامعه شهری و زندگی شهروندی محسوب می شود. اهمیت فضای سبز در محیط های شهری بدین حد است که به عنوان یکی از شاخصه های توسعه یافتگی جوامع مطرح و نبود آن به معنی عدم وجود نشاط و سرزندگی در شهرها تلقی می شود و از این رو دارای کارکردهای مختلفی از جمله کارکرد زیست محیطی، کارکرد زیباشناختی، کارکرد ترافیکی است.

وی ادامه داد: به همین منظور، پروژه های گوناگونی را  در این زمینه به بهره برداری رسانده است. که از جمله این بوستانها میتوان به بوستان محله ای کاووسیه با 2500 متر مربع (دارای امکانات سالن تیراندازی، محوطه بازی کودکان، آلاچیق، زمین چمن مصنوعی)، بوستان نواری با مساحت 1000 متر مربع، بوستان محله ای خیابان یادگار امام (ره)، به مساحت 400 متر مربع، بوستان محله ای ابتدای بلوار نسترن، طراحی و احداث بوستان گل محمدی، پارک جنگلی کوشان طیور با مساحت 20 هکتار، جنگل کاری کمربندی چیتگر اشاره کرد که این اقدامات توانسته در مجموع 5/1 متر به سرانه فضای سبز شهر بیافزاید.

شهردار قدس خاطر نشان کرد: بر اساس استانداردهای شهرسازی، حداقل سرانه فضای سبزی که برای هر شهروند در نظر می‌گیرند حدود 15 مترمربع است، اما این سرانه در شهرقدس حدود 7 مترمربع است.

وی افزود: بنابراین میزان فضای سبز شهر ما با جمعیت موجود همخوانی ندارد. در این مبحث هم در برنامه ‌پنج ساله شهرداری پیش‌بینی شده است سرانه فضای سبز شهرقدس به 15 مترمربع برسد که این 15 مترمربع فضای سبز تجهیزشده شامل امکانات ورزشی و تفریحی، فضای بازی کودکان، سرویس بهداشتی خواهد بود و در این صورت دیگر نیاز نخواهد بود شهروندان به مراکز تفریحی خارج از شهر مراجعه کنند.

مسعود مختاري شهردار قدس درباره ايجاد فضاي مناسب جهت اوقات فراغت جوانان گفت: براي ايجاد فضایی مناسب برای اوقات فراغت جوانان زميني جنب دانشگاه آزاد وجود دارد كه به عنوان یک پروژه مشارکتی فراخوان داده شده است و در نظر است یک مجموعه تجاری، اداری و تفریحی با مشارکت بخش خصوصی احداث شود كه شامل سالن آمفی تئاتر، سالن سینما و سالن کتابخوانی خواهد بود.
وی افزود: همچنين 12 پارک محله ای غیر از پارک ولیعصر و آزادگان که دو پارک فرسوده بودند و با مبالغ بالا بازسازی و جهت استفاده شايسته خانواده ها و جوانان آماده مي باشد.

وي در پايان ياد آور شد: نياز است روحیه نشاط و شادي را در مردم زنده كنيم تا کمتر شاهد ناهنجاري هاي اجتماعي باشيم و با توسعه فضاهاي فرهنگي و پارك ها بتوانيم گام های موثری در برطرف كردن نابساماني هاي اجتماع و ايجاد پویایی و امید در جامعه برداریم.