پنج‌شنبه, 9 فروردين 1403
     ۱۳۹۷/۰۸/۲۳
در راستای بررسی میزان پیشرفت پروژه های عمرانی انجام شد:
بازدید میدانی شهردار قدس از پروژه های عمرانی سطح شهر
شهردار قدس در بازدید میدانی از عملیات عمرانی پروژه های در حال احداث سطح شهر، از افتتاح و بهره برداری برخی از پروژه ها در دهه فجر سال جاری خبر داد.

در راستای بررسی میزان پیشرفت پروژه های عمرانی انجام شد:
بازدید میدانی شهردار قدس از پروژه های عمرانی سطح شهر

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، مسعود مختاری صبح امروز در بازدیدی از پروژه های عمرانی در حال احداث سطح شهر -که قرار است برخی از این پروژه ها در ایام دهه فجر مورد بهره برداری قرار گیرد، از نزدیک در جریان روند و میزان پیشرفت فیزیکی این پروژه ها قرار گرفت.

شهردار قدس در این بازدید ضمن تأکید بر ضرورت اجرای پروژه های عمرانی به عنوان یکی از مهمترین وظایف ذاتی شهرداری، اظهار داشت: توجه به اجرای پروژه های عمرانی یکی از مهمترین معیارهای ارزیابی عملکرد شهرداری است که در همین راستا این شهرداری اقدام به اجرای پروژه های عمرانی متعددی در زمینه هایی نظیر پروژه های فرهنگی، ورزشی، فضای سبز، تفریحی، و... در سطح شهر کرده است تا با افزایش سرانه های عمومی گام مؤثری در جهت دست¬یابی به توسعه ی پایدار شهری، افزایش رفاه شهروندان و جلب رضایتمندی ایشان بردارد.

وی با اشاره به در پیش بودن چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی گفت: با توجه به در پیش بودن چهلمین سالگرد پيروزی شكوهمند انقلاب اسلامی، افتتاح و بهره برداری از پروژه های عمرانی، خدماتی و فرهنگی و فضای سبز و... متعددی در سطح شهر در دستور کار قرار گرفته است و امیدواریم با تسریع در روند اجرا و احداث این پروژه ها در دهه فجر سال جاری شاهد برخورداری شهروندان از این پروژه ها به عنوان نمونه ای از دستاوردها و برکات انقلاب اسلامی باشیم.

در این بازدید که مهمترین و شاخصترین پروژه های در حال احداث نظیر ساختمان در حال احداث پارلمان شهری، سوله سالن کشتی، بوستان حنانه، خانه فرهنگ های شهرک عزیزی و استقلال، پارک بانوان، بازسازی فاز نخست بوستان آزادگان و... انجام شد، شهردار قدس از نزدیک در جریان روند و میزان پیشرفت فیزیکی این پروژه ها قرار گرفت و ضمن بررسی آخرین وضعیت این پروژه ها، دستورات لازم را در راستای تسریع روند اجرای عملیات عمرانی این پروژه ها ارائه نمود.

امتیاز :  ۵.۰۰ |  مجموع :  ۱