پنج‌شنبه, 13 ارديبهشت 1403
     ۱۳۹۷/۰۸/۲۳
بازدید رییس شورای اسلامی شهر قدس از گرمخانه
رییس شورای اسلامی شهر قدس در بازدیدی که از گرمخانه این شهر داشت، بر لزوم تسریع در روند تجهیز و ضرورت آغاز به فعالیت این گرمخانه تأکید کرد.

بازدید رییس شورای اسلامی شهر قدس از گرمخانه

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، نقی علی وند در بازدیدی که امروز از گرمخانه شهر قدس داشت، با اشاره به ضرورت ساخت گرمخانه در شهر اظهار داشت: کمک به افراد بی خانمان، از یک سو جدا از تکالیف قانونی، وظیفه ای دینی و انسانی محسوب می شود و از سوی دیگر فعالیت گرمخانه در سطح شهر با کاهش معضلات حضور کارتن خواب ها در اماکن عمومی و خیابانها می تواند تا حدودی از آسیبهای اجتماعی و روانی این دغدغه بکاهد لذا در راستای فراهم کردن بسترهای لازم برای ارائه خدمات به شهروندان آسیب پذیر، بی خانمان‌ها و کارتن خواب‌ها و ساماندهی آنها، پروژه احداث گرمخانه در اولویت برنامه ها و اقدامات عمرانی – اجرایی مدیریت شهری قرار گرفت.

رییس شورای اسلامی شهر قدس، بر لزوم تسریع در روند تجهیز و ضرورت آغاز به فعالیت گرمخانه برای اسکان شبانه افراد بی خانمان تأکید کرد و افزود: با توجه به قرارگرفتن در فصول سرد سال لزوم تسریع در تجهیز به وسایل گرمایشی و ضرورت آغاز به فعالیت این گرمخانه باید به صورت جدی در دستور کار قرار گیرد تا با پذیرش و اسکان شبانه افراد بی خانمان و بی سرپناه در شبهای سرد زمینه برای ارائه خدمات مطلوب به ایشان فراهم شود.

گفتنی است: این گرمخانه به عنوان نخستین گرمخانه شهر قدس در هفته دولت سال جاری به منظور ساماندهی و اقامت شبانه کارتن خوابها در زمینی به مساحت ۱۹۶متر مربع در یک طبقه - با دارا بودن امکاناتی نظیر سه سرویس بهداشتی، شش حمام، سلف غذاخوری، اتاق تلویزیون، اتاق مدیریت، اتاق نگهبانی، رختکن - و خوابگاهی با ظرفیت ۳۰ تا ۴۰ نفرافتتاح شد.

مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس
امتیاز :  ۵.۰۰ |  مجموع :  ۱