۱۳۹۷/۰۸/۲۲
شهردار قدس عنوان کرد:
الگوی شهرتهران برای بهسازی بافت فرسوده قدس اجرایی می شود
مسعود مختاری شهردار قدس گفت: پس از بررسی های بسیار در الگوی شهرهای پیشرو در بهسازی بافت فرسوده، الگوی شهر تهران در قدس اجرایی می شود.

شهردار قدس عنوان کرد:
الگوی شهرتهران برای بهسازی بافت فرسوده قدس اجرایی می شود

مسعود مختاری در جلسه 118 رسمی شورای اسلامی شهرقدس گفت: پیرو اهمیتی که ساماندهی و بهسازی بافت فرسوده در قدس دارد مطالعات بسیاری در خصوص شهرهای پیشرو در بهسازی بافت فرسوده انجام شد که با توجه به اینکه شهر تهران بهترین عملکرد را در این حوزه داشته است ما نیز الگوی این شهر را در قدس اجرایی خواهیم کرد.

وی افزود: در این طرح شرکتی که تخصص تسهیل گری در احیای بافت فرسوده دارد با حضور در شهر و بافت فرسوده و ارتباط مستقیم با شهروندان در این حوزه فعالیت خواهد کرد.

مختاری اظهار داشت: با توجه به اینکه شهروندان مشغله های بسیاری دارند با وجود تخفیف های شهرداری و اطلاعیه های مختلف و وجود سهمیه بیش از هزار فقره وام نوسازی مسکن اقدامی برای نوسازی و بهسازی مسکن خود ندارند امید است حضور این شرکت و الگوی جدید در این حوزه راهگشا باشد.

شهردار قدس با اشاره به شکایت متعدد اداره اوقاف از شهرداری قدس گفت: متاسفانه اداره اوقاف از طریق مستاجرهایی که دارد اقدام به شکایات متعدد از شهرداری نموده و با همکاری و پیگیری دکتر عسگری و دادستان محترم مشخص شده که این شکایات حاصل تبانی این اداره با مستاجرهایش است و خواهشمندیم که شورای شهر به هیچ عنوان ساده از این موضوع عبور نکنند.