پنج‌شنبه, 9 فروردين 1403
     ۱۳۹۷/۰۷/۲۲
رییس کمیسیون زیربنایی شورای اسلامی شهرقدس:
ساخت و ساز غیرمجاز ، خط قرمز شورای اسلامی شهر است
رییس کمیسیون زیربنایی شورای اسلامی شهرقدس گفت: ساخت و ساز غیرمجاز در شهرقدس، خط قرمز شورای اسلامی شهر است.

ساخت و ساز غیرمجاز ، خط قرمز شورای اسلامی شهر است

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، الهام میرزایی _ رییس کمیسیون زیربنایی شورای اسلامی شهرقدس در گفتگو با خبرنگار ما گفت: در دهه‌های گذشته ساخت و سازهای غیرمجاز گسترده‌ای در شهر قدس صورت گرفته که هنوز هم در برخی نقاط ساخت و سازهایی از این دست انجام می شود.

وی افزود: اعضای شورای اسلامی شهر قدس به صورت جدی مخالف هرگونه ساخت و ساز غیرمجاز در قدس هستند و از شهرداری انتظار دارند که این معضل به حداقل و در نهایت به صفر برساند.

میرزایی اظهار داشت: مجموعه مدیریت شهری قدس با تمام توان در جهت کاهش ساخت و سازهای غیرمجاز گام برمی دارند.

مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی شهر و شهرداری قدس