۱۳۹۷/۰۷/۲۱
next    /  2 prev
حدود 94 جلسه ملاقات مردمی با شهردار قدس در نیمه نخست سال برگزار شد:
دیدارهای چهره به چهره با شهردار؛ نشانگر دغدغه مندی مدیریت شهری  نسبت به رفع معضلات شهری
شهردار قدس طی 6 ماه نخست سال جاری در 94 جلسه ملاقات مردمی در جریان مشکلات و دغدغه های شهروندان قرار گرفت.

حدود 94 جلسه ملاقات مردمی با شهردار قدس در نیمه نخست سال برگزار شد:

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، با توجه به لزوم برقراری ارتباطی پويا و دوسويه بين شهروندان با مجموعه شهرداری، ملاقات و دیدار چهره به چهره شهردار قدس با شهروندان هر هفته انجام مي شود و در این راستا در 6 ماه نخست سال جاری 94 جلسه ملاقات صورت گرفته است. این دیدارهای مردمی در قالب ملاقات های هفتگی شهردار با شهروندان، دیدار هفتگی با خانواده معظم شهدا و حضور در مساجد، هیئت های مذهبی، حسینیه ها و... انجام شده است.

ملاقات عمومی با شهردار در راستای حل مشكلات و رفع دغدغه‌های شهروندان و با هدف خدمت‌رسانی هر چه بيشتر و با کيفيت تر در حوزه‌های مختلف ‌شهری صورت می گیرد و این نشست های صمیمی علاوه بر شنيدن و آگاهی از مشكلات، می تواند در برنامه ريزی های صحيح و جلب رضایتمندی شهروندان نیز مؤثر باشد.

در این دیدارها، شهردار قدس ضمن بررسي مشکلات شهروندان در زمينه های شهرسازی، پرداخت عوارض، خدمات شهری و فنی وعمرانی و ارائه رهنمودهای لازم، دستورات مقتضی را در چارچوب قوانين شهرداری در جهت رسيدگي به دغدغه های شهروندان صادر می کند.

گفتنی است: جلسه ملاقات عمومی شهروندان با شهردار روزهای چهارشنبه هر هفته از ساعت 8 تا 10 صبح در محل ساختمان مرکزی شهرداری قدس برگزار می شود.

یکی دیگر از ملاقات های هفتگی صورت گرفته ملاقات با خانواده های شهدا می باشد. آسایش و آرامش امروز جامعه در سایه رشادت ها و دلاوری های دیروز غیورمردان بی ادعایی است که زندگی خود را وقف دفاع از آرمان های انقلاب اسلامی ایران کرده اند؛ بنابراین رسیدگی و حل مشکلات خانواده‌های شاهد و ایثارگر در حوزه‌های مختلف معیشتی، درمانی و مسائل رفاهی به عنوان یک ضرورت اجتناب ناپذیر، از وظایف مسئولین است؛ در همین راستا شهردار شهر قدس نیز دیدارهای مستمر با خانواده های معظم شهدا و تجدید میثاق با آرمان های ایشان را به عنوان یکی از اولویت های اصلی در دستور کار خود قرار داده است تا علاوه بر تکریم شأن و منزلت خانواده شهدا، با رسیدگی و پیگیری به مشکلات ایشان در این راه گام بردارد.

شهردار قدس در مناسبت های مختلف ملی و مذهبی نیز با حضور در جمع مردم در جریان مشکلات شهروندان در زمینه های گوناگون قرار می گیرد که می توان به حضور ایشان به همراه امام جمعه، رییس و اعضای شورای اسلامی شهر و معاونین شهردار به مناسبت ماه محرم در مساجد و هیئت های مذهبی و حسینیه ها اشاره کرد که علاوه بر اقامه عزاداری و سوگواری بر سرور و سالار شهیدان، مردم در دیدار چهره به چهره با شهردار مشکلات و دغدغه های خود را با مدیریت شهری در میان گذاشتند.

مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی شهر و شهرداری قدس
امتیاز :  ۵.۰۰ |  مجموع :  ۱