پنج‌شنبه, 9 فروردين 1403
     ۱۳۹۷/۰۶/۱۱
شهردار قدس خبر داد
توسعه ناوگان ماشین آلات سازمان خدمات موتوری/ آمادگی هر چه بیشتر شهرداری قدس برای مدیریت بحران
شهردار قدس با اشاره به توسعه ناوگان سازمان خدمات موتوری با خریداری ماشین آلات جدید، از آمادگی هر چه بیشتر شهرداری قدس برای تسریع در اجرای پروژه های شهری و مقابله با بحران ها و مخاطرات طبیعی مختلف خبر داد.

شهردار قدس خبر داد

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، مسعود مختاری با اشاره به اهمیت تجهیز و نوسازی امکانات و ناوگان سازمان خدمات موتوری گفت: تجهیز سازمان خدمات موتوری به انواع ماشین آلات سبک و سنگین مکانیزه خدمات رسانی از اولویت های مهم شهرداری قدس می باشد چرا که معتقدیم بکارگیری این تجهیزات در انجام پروژه های خدماتی و اجرایی و نیز عمرانی سطح شهر نقش بسزائی داشته   که این امر علاوه براینکه موجب تسریع در روند اجرای پروژه ها گردیده در کاهش بهاء تمام شده آنها نیز موثر خواهد بود.

شهردار قدس اظهار داشت: علاوه بر این با توجه به وظایف پیش بینی شده برای  شهرداری مبنی بر خدمت رسانی به شهروندان و آمادگی هر چه بیشتر و بهتر مجموعه شهرداری قدس برای مقابله با بحران ها و مخاطرات طبیعی مختلف، لزوم تجهیز و نوسازی امکانات و ناوگان خدمات شهری به ماشین آلات نیمه سنگین و سنگین راهداری امری مهم و ضروری محسوب می شود.

وی افزود: همچنین با در نظر گرفتن تجربه بحران بارش برف شدید در سال گذشته و گرفتگی و مسدودیت چندین روزه معابر اصلی و فرعی و محلات شهر و تاثیر منفی و مستقیم آن بر زندگی شهروندان، شهرداری قدس به دلیل کمبود ماشین آلات راهداری و بازگشایی معابر و هزینه بر بودن اجاره این ماشین آلات، سیاست توسعه و نوسازی ناوگان ماشین آلات خدمات رسان را اتخاذ نمود.

مختاری با اشاره به خرید ماشین آلات جدید تصریح کرد : در همین رابطه و در راستای سرعت بخشیدن به اجرای پروژه های عمرانی و خدماتی سطح شهر و نیز کاهش خطر پذیری، افزایش ایمنی و آمادگی مدیریت شهری، سازمان مدیریت پسماند شهرداری قدس اقدام به خرید ۳ دستگاه ماشین آلات نیمه سنگین و سنگین اعم از ۲ دستگاه باب کَد(اسکید لودر) و یک دستگاه بیل بکهو نموده که اخیرا به ناوگان ماشین آلات اضافه شده است.

مختاری بیان داشت: با توجه به منویات مقام معظم رهبری و شعار سال ۹۷ و در جهت حمایت از تولید داخلی، ماشین آلات ذکرشده از شرکت های دانش بنیان داخلی خریداری شده است و علاوه بر خدمت رسانی در زمان حوادث و مخاطرات طبیعی، از این دستگاه ها می توان در عملیات های عمرانی مختلف، فضای سبز شهری و زیباسازی سطح شهر استفاده نمود که از این جهت نیز پتانسیل مناسبی در جهت پیشبرد پروژه ها محسوب می شود.

شهردار قدس در پایان گفت: با توجه به اقدامات انجام گرفته، تصمیمات اتخاذ شده و تجربه های گذشته، شهرداری قدس آمادگی کامل برای خدمت رسانی به مردم در زمان های حساس را دارا می باشد و امید است با مشارکت شهروندان به سلامت و با عملکرد مناسب از مقاطع زمانی حساس عبور کنیم.

مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی شهر و شهرداری قدس