۱۳۹۷/۰۴/۱۱
مدیر کل شرکت آبفا شهر و شهرک های غرب استان تهران :
شهرقدس رتبه اول اجرای طرح فاضلاب بین شهرستان های استان تهران را دارد
مدیر کل شرکت آبفا شهر و شهرک های غرب استان تهران گفت: شهرقدس رتبه اول اجرای طرح فاضلاب بین شهرستان های استان تهران را دارد.

مدیر کل شرکت آبفا  شهر و شهرک های غرب استان تهران :

شهرقدس رتبه اول اجرای طرح فاضلاب بین شهرستان های استان تهران را دارد

به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی و شهرداری قدس،ابراهیم یزدیان در اولین نشست بررسی مسایل، چالش ها، فرصت‌ها، تهدیدها و ارائه راهکارهای عملیاتی در حوزه حمل و نقل، محیط زیست و آب که به میزبانی شورای اسلامی شهرستان قدس برگزار شد، گفت: یکی از پرچالش ترین حوزه های خدماتی، حوزه آب و فاضلاب است که ما منشوری برای ارائه بهترین خدمات تنظیم کردیم که در مسیر آن گام برداریم.

وی افزود: احداث تصفیه خانه فاضلاب شهرقدس یکی از بهترین پروژه های آبفای غرب استان است که در حال حاضر مدول یک آن فعال است و برای احداث مدول دوم به دنبال دریافت وام از بانک زیرساخت آسیایی بودیم که به دلیل مشکلات اقتصادی پیش آمده فعلا منتفی است و به دنبال کسب اعتبار از راه های دیگر هستیم.

وی اظهار داشت: در حال حاضر 147 هزار نفر از شهروندان قدس از خدمات فاضلاب برخوردار هستند و 10پیمانکار نیز به صورت مداوم در حوزه فاضلاب در قدس فعال هستند.

وی در خصوص قطعی آب برخی مناطق قدس در هفته گذشته گفت: این مشکل مربوط به قطعی برق مناطق است که با خرید ژنراتور تلاش کردیم این مشکل را برطرف نماییم.

یزدیان عنوان کرد: در راستای همکاری و همراهی با مسوولان شهری، مدیر آبفا شهرستان قدس عملکرد سه ماهه اول سال خود را با سند های مالی در صحن علنی شورا ارائه دهد.

اداره روابط عمومی شورای اسلامی و شهرداری قدس
امتیاز :  ۱.۰۰ |  مجموع :  ۱