پنج‌شنبه, 9 فروردين 1403
     ۱۳۹۶/۱۲/۲۲
انتصابات جدید در شهرداری قدس
كامران محمدخانی سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع شهرداری قدس شد
شهردار قدس در حکمی کامران محمدخانی را بعنوان سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع (اداری مالی) شهرداری قدس منصوب کرد.

انتصابات جدید در شهرداری قدس

کامران محمدخانی سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع شهرداری  قدس شد

به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی و شهرداری قدس، مراسم تودیع و معارفه سرپرست توسعه مدیریت و منابع ( اداری مالی) شهرداری قدس با حضور شهردار،معاونین،مدیران مناطق،مدیران عامل سازمانهای تابعه شهرداری قدس و مسئولین ادارات شهرداری پیش از ظهر امروز در محل ساختمان مرکزی شهرداری قدس برگزار شد.

مسعود مختاری شهردار قدس در این جلسه ضمن تقدیر و تشکر از زحمات حسین کولیوند در مدت زمان تصدی مسئولیت معاونت اداری مالی در حکمی کامران محمدخانی را به سمت سرپرست جدید این معاونت منصوب کرد.

محمدخانی دارای  کارشناس ارشد مدیریت شهری است و معاونت خدمات شهری شهرداری قدس، مدیر اداره روابط عمومی، معاون منطقه یک شهرداری، مدیر مرکز آموزش و مطالعات شهرداری، رئیس هیئت مدیره کلیه سازمانهای 9 گانه شهرداری، رئیس شورای اسلامی کار شهرداری، مؤسس و مدیرعامل سازمان فرهنگی ورزشی و مؤسس و مدیر دارالقرآن را در سوابق کاری خود دارد.

شهردار قدس همچنین با صدور حکمی بهنام عباسی را بعنوان سرپرست جدید سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآوردهای کشاورزی منصوب و از زحمات ابوالقاسم شاهمحمدی مدیرعامل اسبق سازمان میادین میوه و تره بار شهرداری قدس در مدت زمان تصدی مسئولیت این سازمان تقدیر و تشکر کرد.

اداره روابط عمومی شورای اسلامی و شهرداری قدس
امتیاز :  ۱.۰۰ |  مجموع :  ۱