۱۳۹۸/۰۳/۲۸
توسط سازمان آتش نشانی شهرداری قدس صورت گرفت:
اطفاء حریق كارگاه رنگ شركت قطعه ساز در محدوده صنعتی شهر قدس
محسن همیانی، رییس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری قدس از اطفاء حريق كارگاه رنگ شركت قطعه ساز در محدوده صنعتی خبر داد.

توسط سازمان آتش نشانی شهرداری قدس صورت گرفت:
اطفاء حريق كارگاه رنگ شركت قطعه ساز در محدوده صنعتی شهر قدس

به گزارش اداره ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، محسن همیانی گفت: روز گذشته با تلاش ماموران آتش نشانی پس از دریافت گزارشی مبنی بر آتش سوزی در منطقه صنعتی شهر قدس سریعا به محل اعزام شدند و حريق كارگاه رنگ شركت قطعه ساز در محدوده صنعتي شهر قدس را اطفاء نمودند.

وی افزود: این کارخانه واقع در اسماعيل آباد بود که با حضور موثر و به موقع مامورين آتش نشاني شهرداري قدس اقدامات لازم برای پيشگيري از دامنه حريق و خسارات بيشتر صورت پذیرفت.

رییس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری قدس در پایان بیان داشت: پنج نفر در اثر استنشاق دود دچار مسموميت شدند كه ٣نفر توسط اورژانس سرپايي درمان و دو نفر ديگر به مراكز درماني منتقل شدند كه حال عمومي ايشان رضايت بخش گزارش گرديده است.