پنج‌شنبه, 9 فروردين 1403
     ۱۳۹۸/۰۳/۲۹
رییس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری قدس خبر داد:
زنده گیری سه بهله جغد توسط عوامل سازمان آتش نشانی شهرداری قدس
محسن همیانی رییس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری قدس از زنده گیری سه بهله جغد توسط آتش نشانان در منطقه مسکونی شهید عالمی خبر داد.

رییس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری قدس خبر داد:
زنده گیری سه بهله جغد توسط عوامل سازمان آتش نشانی شهرداری قدس

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، محسن همیانی گفت: سه بهله جغد توسط عوامل سازمان آتش نشانی شهرداری قدس در منطقه مسکونی شهید عالمی زنده گیری شد.

رییس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری قدس، افزود: در پی تماس یکی از شهروندان با سامانه ۱۲۵ آتش نشانی مبنی بر مشاهده سه بهله جغد در منطقه مسکونی شهید عالمی، ماموران سازمان آتش نشانی به محل اعزام شدند.

وی ادامه داد: خوشبختانه این پرندگان بدون هر گونه آسیبی زنده گیری شدند و آتش نشانان بلافاصله موضوع را به اداره محیط زیست شهرستان اطلاع دادند تا اقدامات لازم جهت رهاسازی آن در طبیعت و بازگشت به زيستگاه طبيعي شان صورت گیرد.