پنج‌شنبه, 20 ارديبهشت 1403
     ۱۳۹۸/۰۳/۲۹
سرپرست معاونت امور زیربنایی و ترافیک شهرداری قدس خبر داد:
ترمیم نوار حفاری خیابان صنعت چهارم شهر قدس
مهرداد زارع سرپرست معاونت امور زیربنایی و ترافیک شهرداری قدس، از ترمیم نوار حفاری خیابان صنعت چهارم شهر قدس خبر داد.

سرپرست معاونت امور زیربنایی و ترافیک شهرداری قدس خبر داد:
ترمیم نوار حفاری خیابان صنعت چهارم شهر قدس

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، مهرداد زارع با بیان اینکه عملیات ترمیم و آسفالت نوار حفاری معابر سطح شهر در راستای بهسازی معابر، تسهیل در تردد شهروندان و وسایل نقلیه با تلاش و همت شهرداری اجرایی می شود، بیان داشت: نوار حفاری خیابان صنعت چهارم ترمیم و لکه گیری شد.

وی گفت: دستگاه ها و سازمانهای خدمات رسان براي عملياتهایی نظیر گسترش، اصلاح و ترمیم انشعابات آب و فاضلاب، برق، گاز و يا تغيير در کابلهای مخابراتي ناگزير هستند حفاریها و کنده کاری هایی در سطح معابر عمومی شهر ایجاد کنند که همین حفاریها را میتوان یکی از عمده ترین دلایل تخریب آسفالت معابر شهر دانست.

سرپرست معاونت امور زیربنایی و ترافیک شهرداری قدس، افزود: عدم هماهنگی میان ادارات خدمات رسان با شهرداری و عدم تکمیل زیرساختهای شبکه آب و فاضلاب شهر موجب گردیده هزینه های تحمیلی به شهرداری در این زمینه افزایش یابد.
زارع با تأکید بر ضرورت ایجاد هماهنگی بین دستگاه های خدمات رسان قبل از انجام حفاری، گفت: هماهنگی بیشتر میان ادارات خدمات رسان می تواند خسارت های احتمالی را کاهش دهد و با عدم تحمیل هزینه های اضافی به شهرداری، اصلاح و ترمیم حفاری ها را سرعت بخشد.

وی در خاتمه با بیان اینکه یکی از وظایف شهرداری ها نظارت برکیفیت آسفالت معابر و نیز ترمیم بموقع آن می باشد، افزود: علی رغم مشکلات موجود بر سر راه آسفالت شهر، این شهرداری در جهت بهبود جلوه بصری شهر و ارتقای کیفیت زندگی شهروندان و بهسازي آسفالت هاي آسيب ديده خيابان هاي شهر، اقدامات آسفالت ریزی، بهسازی و مرمت آسفالت معابر سطح شهر را با جدیت پیگیری می کند.