۱۳۹۸/۰۳/۰۵
شهردار قدس تأکید کرد:
تأمین و ارتقای سرانه های خدمات عمومی شهر اولویت اصلی اقدامات
مسعود مختاری شهردار قدس، با بیان اینکه با پیگیریهای مصرانه اعضای شورای اسلامی شهر و شهرداری، 130 هکتار از اراضی شهرک های صنعتی به حریم شهری الحاق یافت، از اختصاص این اراضی به تأمین و ارتقای سرانه های عمومی شهر خبر داد.

شهردار قدس تأکید کرد:
تأمین و ارتقای سرانه های خدمات عمومی شهر اولویت اصلی اقدامات

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، مسعود مختاری با اشاره به اینکه از سال 1389 با ابلاغ مصوبه هیأت وزیران مبنی بر شکل گیری شهرک صنعتی در شهر قدس، گفت: در سال 89 براساس مصوبه هیأت وزیران مقرر گردید شهرک های صنعتی گلبرگ، زاگرس و قدس به عنوان شهرک صنعتی خصوصی فعالیت خود را آغاز کنند.

شهردار قدس با اشاره به اینکه در این مصوبه واحدهای صنعتی- تولیدی احداث شده تا قبل از سال89 مشمول مقرارت شهرک صنعتی شدند و یکی از شروط این مصوبه، عدم توسعه شهرک‌های صنعتی تازه تأسیس بود، افزود: براساس این مصوبه مساحت قانونی در نظر گرفته در شهرک های صنعتی، 90 هکتار بود اما هیأت امنای شهرک صنعتی حدود 250 هکتار پروانه بهره برداری برای این شهرک اخذ کردند که برای اختصاص این مساحت به کاربری صنعتی می بایست از سرانه های شهری چون فرهنگی، ورزشی، آموزشی و فضای سبز و غیره کاسته می شد.

وی با بیان اینکه یکی از اولویت های شورای دوره پنجم همواره پیگیری موضوع حریم شهر بوده است، ادامه داد: با پیگیری های مستمر و مکرر در اردیبهشت سال 97 این موضوع در شورای عالی معماری و شهرسازی مطرح شد که با ارائه دلایل و مستندات توسط شهرداری و شورا، مساحت شهرکهای صنعتی به 130 هکتار تقلیل یافت و مابقی اراضی برای تأمین سرانه های خدمات عمومی شهری در زمینه های فرهنگی، بهداشتی، آموزشی، ورزشی و فضای سبز  و غیره جهت رفاه شهروندان اختصاص خواهد یافت.

مختاری در خاتمه بیان داشت: به استناد قانون تمامی خدمات زیرساختی باید توسط هیأت امنای شهرک صنعتی پیگیری شود و در این خصوص یکی از مهمترین انتقادات که همواره از سوی شهرداری و شورا مطرح می شود عدم ارائه خدمات مناسب به شهروندانی است که در این محدوده صنعتی مشغول فعالیت هستند.