۱۳۹۷/۰۸/۲۴
شهردار قدس:
پرداخت عوارض شهری گام مؤثر در پیشبرد اهداف توسعه پایدار شهر است
شهردار قدس، با اشاره به اهمیت پرداخت عوارض شهری، پرداخت آن را گام مؤثری در پیشبرد اهداف توسعه پایدار شهر دانست و از برگزاری جلساتی به منظور تعیین عوارض ساختمانی و بهای خدمات شهری این شهرداری برای سال آینده خبر داد.

شهردار قدس:
پرداخت عوارض شهری گام مؤثر در پیشبرد اهداف توسعه پایدار شهر است

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، مسعود مختاری با اشاره به برگزاری جلساتی با حضور مدیر توسعه مدیریت و منابع شهرداری، سرپرست اداره شهرسازی و مدیران مناطق شهرداری و دیگر اعضا، به منظور تعیین تعرفه عوارض ساختمانی و بهای خدمات برای سال 1398 درباره اهمیت پرداخت عوارض شهری اظهار داشت: پرداخت عوارض ساختمانی و بهای خدمات به عنوان یکی از مهمترین سیاست گذاری ها در تأمین منابع درآمدی و مالی شهرداری ها محسوب می شود زیرا شهرداری به عنوان یک نهاد غیر دولتی به منظور ارتقای کیفیت زندگی شهری و تامین بخشی از هزینه های خدماتی و عمرانی، گسترش موزون و متناسب شهر و تأمین تأسیسات زیربنایی و تجهیزات شهری و... به پرداخت اینگونه عوارض نیاز دارد و در همین راستا هرگونه بی ‌توجهی به مقوله پرداخت عوارض ساختمانی و بهای خدمات و مالیات‌های محلی آسیب‌های محسوسی را در توسعه پایدار شهری به دنبال خواهد داشت.

شهردار قدس بر توجه به تعیین تعرفه معقولانه به منظور تشویق مردم به پرداخت عوارض ساختمانی و خدمات افزود: در تعیین و محاسبه بهای عوارض صدور پروانه ساختمانی بناهای مسکونی، تجاری، صنعتی و اداری و سایر عوارض محلی براساس نرخ جدید، سعی ما این است در برنامه ریزی ها رعایت حال شهروندان در نظر گرفته شود تا علاوه بر تأمین منابع مالی شهرداری بتوانیم با جلب نظر ارباب رجوعان، زمینه توسعه و آبادانی شهر را فراهم نماییم.

گفتنی است؛ هر ساله تعرفه های پیشنهادی شهرداری قدس برای عوارض ساختمانی و بها خدمات و سایر درآمدهای عمومی پس از ارجاع به شورای اسلامی شهر و ارسال این شورا به فرمانداری شهرستان و جوابیه فرمانداری مبنی بر اصلاح ردیف های مد نظر در دفترچه در راستای تامین سیاست های عمومی دولت موارد از سوی شهرداری قدس برطرف و پس از تایید نهایی و موافقت فرمانداری از طریق شورای اسلامی شهر  جهت اجرا برابر با ضوابط و مقررات قانونی مربوطه به شهرداری ابلاغ شد تا این تعرفه ها مبنای دریافت عوارض در سال آینده قرار خواهد گرفت.