۱۳۹۷/۰۷/۲۷
پیام تبریك رییس شورای اسلامی شهر قدس به حسین چناقچی
رییس شورای اسلامی شهر قدس، با صدور پیامی انتخاب مجدد حسین چناقچی به سمت رییس شورای اسلامی شهرستان قدس را تبریک گفت.

پیام تبریک رییس شورای اسلامی شهر قدس به حسین چناقچی

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، نقی علی وند با صدور پیامی انتخاب مجدد حسین چناقچی به عنوان رییس شورای اسلامی شهرستان قدس را تبریک و تهنیت گفت. در متن پیام رییس شورای اسلامی شهر قدس آمده است:

جناب آقای حسین چناقچی
با سلام و تحیات؛
انتخاب شایسته جنابعالی به سمت رئیس شورای اسلامی شهرستان قدس را صمیمانه تبریک و تهنیت عرض می نمایم. به راستی این انتخاب مبین تعهد، توانمندی، شایستگی‌ و حسن سوابق خدمتی جنابعالی در عرصه ی خدمتگزاری به شهروندان شریف شهر قدس بوده است؛ امید است با استعانت از خداوند متعال و با بهره گیری از تجارب، درایت گران سنگ و عزم راسخ شما از این توفیق خدمت و موهبت الهی در راستای پیشرفت همه جانبه و تحقق توسعه پایدار شهری و ترسیم افقهای روشن برای شهرستان استفاده گردد.
از درگاه ایزد منان برای جنابعالی مزید توفیقات برای خدمتگزاری در این عرصه خطیر در جهت رشد و شکوفایی و آبادانی این شهرستان را مسئلت می نمایم.

و من ا.. توفیق
نقی علی وند